22 Yaşındayım saçlarım dökülüyor

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Mete
  • 186 Görüntülenme
  • 1 Yorum
M

Mete

Üye
Herkese selamlar arkadaşlar 22 yaşındayım yaklaşık 2 yıldır saç dökülmesi ile uğraşıyorum her iki yan tarafında geriye doğru açıldı önlerimdeki saçlarımda çok az dökülme var vertex bölgesi sağlam ancak önerimdeki açılmayı bir türlü önleyemiyorum vitamin hapları kullandım Xpecia tablet kullanıyorum 6 aydır da Minoxil Forte kullandım çok az bir şey faydası oldu ama şakaklarımda dökülen saçlar geri gelmedi bende genetik saç dökülmesi var ailem de babamın saçları iken dayılarımla bir sorun yok ben de babama çekmişim Büyük ihtimalle benim de saçlarım dökülecek babamın 23 yaşında saçları dökülmeye başlamış ve 30'unda tamamen kel olmuş. Benim de saçlarım tamamen dökülmeden önce korumak istiyorum acaba 22 yaşında dht önleyici finansterid kullanmamda sakınca var mıdır sonuçta bu ilacı uzun yıllar kullanılacak sınavlarıma sosyal hayatıma herhangi bir olumsuz zararı olur mu tecrübeli arkadaşlardan bu konuda yardım istiyorum teşekkür ederim.

sacekimiforumu
J

Jagster

Üye
İlk önce doktora git tiroid falan ne gerekiyorsa bir baksın vitamin eksikliği falan bunlar hızlandırır ama sorun genetikse yapacak bişey yok minoxil ve finasterid var tek işe yarayan oda devamlı kullanmak gerekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
48
Çevrim içi ziyaretçiler
31
Toplam ziyaretçi
79
Robots
10
Üst Alt