E
Erol05
Üye
Estepalace saç ekimi sonuçları sakaldan alım 3682 greft ve saç ekimi yaptıranlar olmuş olabilir forum sitesinde saç ekimi yorumları bu konu altında paylaşabilir , sormak istediklerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar. Donör bölgesi maalesef benim durumumdaki arkadaşlar için sıkça sorduğunuz sakal alımı hakkında sizleri naçizane bilgilendirmek istedim. Ekim için çok yer araştırması yaptım. 2-3 klinik haricinde gittiğim tüm yerler donör bölgemin yeterli olmadığını ve ekim yapılamayacağını söyledi. Ümidim kalmadı ve derken sakal destekli ekim yapan yerleri araştırmaya başladım. Ve ne kadar gref çıkabileceğini. 1. Ekimde 1660, 2. Ekimde 2022 gref olmak üzere toplam sakaldan 3682 gref ekildi. Sonuçtan gayet memnunum ki son resim(bugün çektim)henüz ilk ekimin sonuçları. Malum tepe bölgesi yaklaşık 9. Ayda başlayıp 1.5 sene gibi bir zamanda sonuçlanacak. Elbette o zaman da komple bir paylaşım yapacağım İnşAllah. Sakal destekli ekim dezavantajı ise ;
greften 1-2 çok nadir 3 kök çıkması Ben yaşamadım ama uzayınca kıvrık durması Gref alımlarında canınız yanıyor Ve son olarakta geç iyileşiyor (4-5 ayı bulabilir)
Ama kesinlikle DEĞER!!!
greften 1-2 çok nadir 3 kök çıkması Ben yaşamadım ama uzayınca kıvrık durması Gref alımlarında canınız yanıyor Ve son olarakta geç iyileşiyor (4-5 ayı bulabilir)
Ama kesinlikle DEĞER!!!
Moderatör tarafında düzenlendi: