Estepalace Saç Ekimi Sonuçları Sakaldan Alım 3682 greft

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Erol05
  • 2K Görüntülenme
  • 11 Yorum
E

Erol05

Üye
Estepalace saç ekimi sonuçları sakaldan alım 3682 greft ve saç ekimi yaptıranlar olmuş olabilir forum sitesinde saç ekimi yorumları bu konu altında paylaşabilir , sormak istediklerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar. Donör bölgesi maalesef benim durumumdaki arkadaşlar için sıkça sorduğunuz sakal alımı hakkında sizleri naçizane bilgilendirmek istedim. Ekim için çok yer araştırması yaptım. 2-3 klinik haricinde gittiğim tüm yerler donör bölgemin yeterli olmadığını ve ekim yapılamayacağını söyledi. Ümidim kalmadı ve derken sakal destekli ekim yapan yerleri araştırmaya başladım. Ve ne kadar gref çıkabileceğini. 1. Ekimde 1660, 2. Ekimde 2022 gref olmak üzere toplam sakaldan 3682 gref ekildi. Sonuçtan gayet memnunum ki son resim(bugün çektim)henüz ilk ekimin sonuçları. Malum tepe bölgesi yaklaşık 9. Ayda başlayıp 1.5 sene gibi bir zamanda sonuçlanacak. Elbette o zaman da komple bir paylaşım yapacağım İnşAllah. Sakal destekli ekim dezavantajı ise ;
greften 1-2 çok nadir 3 kök çıkması Ben yaşamadım ama uzayınca kıvrık durması Gref alımlarında canınız yanıyor Ve son olarakta geç iyileşiyor (4-5 ayı bulabilir)
Ama kesinlikle DEĞER!!!
estepalace saç ekimi öncesi.jpeg

sacekimiforumu
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E

Erol05

Üye
Sakaldan saç ekimi 1. operasyon da toplamda alınan greft sayısı 1. Ekimde 1660 greft
sakal ekimi.jpeg

saç ekimi.jpeg

R

Rangel

Üye
Merhaba hocam kafa yapınız ne kadar açık maşallah sürecinizi merak ettim , saç ekimi enseler ile sakaldan alınan kökler nasıl oluyor aradaki fark nedir? Sakaldan saç ekimi gerçekten cesaret işi maşallah

E

Erdem

Üye
Donör bölgeniz açıklığı kapatmaya yeterli değil bir çok ekim merkezi yapmazdı zaten sakal ekimi sonucunu merak ettim şuan ki resminizi atarsanız

E

Erol05

Üye
Donör bölgeniz açıklığı kapatmaya yeterli değil bir çok ekim merkezi yapmazdı zaten sakal ekimi sonucunu merak ettim şuan ki resminizi atarsanız
Evet aynen çoğu saç ekim merkezi buna yanaşmadı

E

Erol05

Üye
Sakaldan saç ekimi için 2. Operasyon 2. alım resim öncesi
,-*0987.jpeg

saç ekimi.jpeg

N

Neron

Üye
@Erol05 sakal ekiminden sonra saç ekimi normal saçlar gibi oluyor mu?

E

Erol05

Üye
E

Erol05

Üye
Sakaldan alım sonrası
yanak alım.jpeg
sakaldan alım sonrası.jpeg

dream

dream

Üye
Abicim boğazlar nasıl şişiyormu? Alım yapılırken acı ve benzeri durum nasıl oldu yanaklardan aldılar mı saç ekimi için.

N

Neron

Üye
Teşekkür ederim, saç kökleri gibi değil dimi Hocam sakaldan kökten 1 tane çıkıyor sanırım

B

Bilgili

Üye
Üye
Sakal greftleri 1 kök çıkar, saç kökleri 2 li ve 3lu greftler cikar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
20
Toplam ziyaretçi
60
Robots
15
Üst Alt