Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Evolution Man Serum ve Şampuan Kullanıcı Yorumları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Reyzen" data-source="post: 1674" data-attributes="member: 69"><p>[ATTACH=full]412[/ATTACH]</p><p></p><p>Saç dökülmesini önlemek için yeni bir ürün çıkmış evolution man reklamında oktay kaynarca kurtlar vadisinde tanıdığımız çakır losyonu tanıtıyor. Hem şampuanı hemde losyonu olan bu ürünü bilen kullanan var mı? Benim bildiğime göre Oktay Kaynarca saç ekimi yaptırmıştı. Bu ürünün reklamını yapıyor.</p><p></p><p>Ürünün kısaca bilgisini vereyim. UKKO PHARMA kozmetik bu ürünü üretiyor. Evolution Man için Oktay Kaynarca ile anlaştı. Peru dağlarının zirvesinde yetişen ve Fransa'da üretilen ve hazırlanan bu maça bitkisinin özünden elde edilen şampuan ve saç serumu saç dökülmesini önleyip yeni saç çıkmasını sağlıyor. Losyon içinde aktif olarak SKINHAİRGUIM BIO kullanıldı. Avrupa'nın birçok ülkesinde Maça bitkisi aynı zamanda gıda ürünlerinde enerji verici olarak kullanımı vardır.</p><p></p><p>Evolution Man saç bakım serumu ürünü deneyen arkadaşlar kullanıcı yorumlarını bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Reyzen, post: 1674, member: 69"] [ATTACH type="full" alt="Evolution Man Kullanıcı Yorumları"]412[/ATTACH] Saç dökülmesini önlemek için yeni bir ürün çıkmış evolution man reklamında oktay kaynarca kurtlar vadisinde tanıdığımız çakır losyonu tanıtıyor. Hem şampuanı hemde losyonu olan bu ürünü bilen kullanan var mı? Benim bildiğime göre Oktay Kaynarca saç ekimi yaptırmıştı. Bu ürünün reklamını yapıyor. Ürünün kısaca bilgisini vereyim. UKKO PHARMA kozmetik bu ürünü üretiyor. Evolution Man için Oktay Kaynarca ile anlaştı. Peru dağlarının zirvesinde yetişen ve Fransa'da üretilen ve hazırlanan bu maça bitkisinin özünden elde edilen şampuan ve saç serumu saç dökülmesini önleyip yeni saç çıkmasını sağlıyor. Losyon içinde aktif olarak SKINHAİRGUIM BIO kullanıldı. Avrupa'nın birçok ülkesinde Maça bitkisi aynı zamanda gıda ürünlerinde enerji verici olarak kullanımı vardır. Evolution Man saç bakım serumu ürünü deneyen arkadaşlar kullanıcı yorumlarını bekliyorum. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Evolution Man Serum ve Şampuan Kullanıcı Yorumları
Alt