Excellent At Kuyruğu şampuanı yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Gizem
  • 333 Görüntülenme
  • 1 Yorum
G

Gizem

Üye
Saçları daha sağlıklı ve daha güçlü bir görünüm kazandırmaya yardımcı saç bakım şampuanıdır.

At Kuyruğu otu, içerisinde Silisik Asit, Tanen, Flayon glikozitleri, potasyum ve saponin bulunmaktadır bitkisel içeriği ile saçları kökten uca besleyerek daha dirençli saç uzamasını teşvik eder kolay kırılmaları önler.

Özellikle Silisik Asit saç köklerine ulaşarak saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur kökleri güçlendirir.

Şampuan içeriği son bitkisel özütler üstün teknoloji kullanılarak üretilmiştir, saç derisi ve saçlar için ciltte uyumlu yumuşak formülü sayesinde nazikçe temizleme yapar.

İçeriği tamamen saç sağlığını korumak, zararlı bileşenleri engellemek saç dökülmesini önlemeye yardımcı olmasını sağlamak için geliştirilmiştir.

Saç tellerine bakım sağlayarak saç kırılmalarını ve yıpranmaları önlemeye ve azaltmaya da yardımcı olmaya çalışır.

Exellent At Kuyruğu Şampuanı, tüm saç tiplerinin kullanıma uygun olarak üretilmiştir.

Saçların uzun süre yağlanmadan, kepek, kaşıntı ve temiz kalmasına yardımcı bir üründür.

Saçlara ve saçlı derisine komple bakım yapmaya yardımcı olur.

Günlük kullanım için uygundur. Saçlarınızı ılık su ile yıkayın.

Ürün 1 lt fiyatı 37.90 tl.

Arkadaşlar merhaba Excellent At Kuyruğu şampuanı kullananlar var mı, saçları iyi temizliyor mu, uzun düz olan saçları parlak dolgun gösteren bir şampuan arıyorum kullanıp bependiyseniz tavsiye edermisiniz ben de alacağım ancak almadan önce kullanıcı yorumlarına bakmak istedim.

Excellent At Kuyruğu şampuanı yorumları.jpeg

sacekimiforumu
E

esenus

Üye
ne yazık ki beğenemedim saç derimde kaşıntı yaptı ayrıca saçımı çok kuruttu benim saçlarıma uygun bir şampuan değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
13
Üst Alt