R
Rossi
Üye
Herkese selamlar bir süredir forumu takip ediyorum bir çok faydalı bilgiler edndim. Aslında saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum ama şuan işim olmadığı için ertelemeye karar verdim. Bu süreçte alternatif yollar aramaya başladım. Yaşım 29 olduğu için etkili bir tedavi yöntemi seçmeye karar verdim. Forumdan edindiğim bilgiler doğrultusunda iki ilaç arasında kaldım biri finasterid diğeri dutasterid. Tam FDA onaylı en azından diye finasteride yönelmişken kullanan bir çok kişinin yorumlarında etkili olmadığını okudum. Bir çok insan dutasteride geçmeye başlamış.
Soruma gelecek olursak bu iki ilaç arasında kaldım tecrübeli üyelerden bilgi almak istiyorum hangisi daha etkili kullandığına değer. Yan etkileride olduğunu biliyorum ama kullanmak için karar verdim. Zaten saç ekimi öncesi proscar kullanılması öneriliyormuş. Siz olsanız hamgi ilacı kaç ay kullanırsınız.
Soruma gelecek olursak bu iki ilaç arasında kaldım tecrübeli üyelerden bilgi almak istiyorum hangisi daha etkili kullandığına değer. Yan etkileride olduğunu biliyorum ama kullanmak için karar verdim. Zaten saç ekimi öncesi proscar kullanılması öneriliyormuş. Siz olsanız hamgi ilacı kaç ay kullanırsınız.