Finasteride mi Dutasteride mi Hangisi Kullanılmalı?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Rossi
  • 342 Görüntülenme
  • 5 Yorum
R

Rossi

Üye
Herkese selamlar bir süredir forumu takip ediyorum bir çok faydalı bilgiler edndim. Aslında saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum ama şuan işim olmadığı için ertelemeye karar verdim. Bu süreçte alternatif yollar aramaya başladım. Yaşım 29 olduğu için etkili bir tedavi yöntemi seçmeye karar verdim. Forumdan edindiğim bilgiler doğrultusunda iki ilaç arasında kaldım biri finasterid diğeri dutasterid. Tam FDA onaylı en azından diye finasteride yönelmişken kullanan bir çok kişinin yorumlarında etkili olmadığını okudum. Bir çok insan dutasteride geçmeye başlamış.

Soruma gelecek olursak bu iki ilaç arasında kaldım tecrübeli üyelerden bilgi almak istiyorum hangisi daha etkili kullandığına değer. Yan etkileride olduğunu biliyorum ama kullanmak için karar verdim. Zaten saç ekimi öncesi proscar kullanılması öneriliyormuş. Siz olsanız hamgi ilacı kaç ay kullanırsınız.

sacekimiforumu
Z

zweig

Üye
Tabiki finasterid derim çünkü dutasterid çok tartışılıyor konuşuluyor ama yan etkilerinden dolayı tercih eden pek
çıkmıyor.

L

Luke

Üye
Zaten yeni başlıcaksın finasterid ile başla direk dutasa girme onu sona bırak

L

lusyus

Üye
Üye
Dutasteridi bölme kırma şansın olmaz sıvı formda bir ilaçtır o yüzden standartı neyse onu kullanırsın yada üç güne bir kullanırsın

Sorunuza gelince finasterid kullanmanı öneririm

K

Kami

Üye
Bişey sormak istiyorum kusura bakmayın ama birşeyi merak ettim dutasterid kullandığımız gün finasterid almak nasıl olur sizce yoksa o gün tek ilaç yeterli olur mu?

M

MertTurk

Üye
Bişey sormak istiyorum kusura bakmayın ama birşeyi merak ettim dutasterid kullandığımız gün finasterid almak nasıl olur sizce yoksa o gün tek ilaç yeterli olur mu?
Tek ilaç yeterli olur ya dutasterid yada finasterid birisi sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
43
Çevrim içi ziyaretçiler
24
Toplam ziyaretçi
67
Robots
16
Üst Alt