Healdone Saç Ekimi Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Wake
  • 235 Görüntülenme
  • 2 Yorum
W

Wake

Üye
Selamlar arkadaşlar saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum birçok saç ekim merkezini yorumlarına baktım saç ekimi sonuçlarını araştırıyorum genelde son yıllarda yapılan saç ekimleri oldukça tatmin verici doğal ve sık görünümlü azı doktorların saç ekimleri çok iyi bazıları orta halli genelde iyi sayılır geçenlerde önünden geçerken gördüm Healdone Medikal Sağlık ve Estetik Merkezi diye bir yer varmış burası hakkında bilgisi olan saç ekimi yaptıran memnun olan olmayan arkadaşlardan yorumlarını tecrübelerini bekliyorum, bilgi verirseniz sevinirim.

sacekimiforumu
Ö

Özkan

Üye
Mecare aramaya gerek yok forumda saç ekimi sonuçları bol olan merkezlere bakmanızı tavsiye ederim

H

Hakan06

Üye
Yani bence de saç ekimi sonuçları olan bilindik yerlere bakmanızı tavsiye ederim yani bu yerle ilgili pek bir saç ekimi yaptıran kişilerin sonuçlarını göremediğim için böyle söyledim hani etrafın da yaptıran bilen kişiler varsa orasını bilemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
4
Üst Alt