Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Şampuanlar
İnce telli saçlar için şampuan önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Osman" data-source="post: 2629" data-attributes="member: 441"><p>Arkadaşlar merhaba saç yapım genel olarak İnce olarak uzuyor saçlarımı kalınlaştırmak için bioxcin genesis şampuan kullandım yani dolgun göstermesi sert yapması için ama istediğim gibi etkiyi vermedi forumdan bir arkadaş solgar biotin kullanmamı önerdi ben de sipariş verdim bugün yarın elime geçer ayrıca saç yağlanması, kepek ve matlaşmada var bu sorunları gidermek için de bir nizoral şampuan kullandım dönüşümlü olarak Clear man ile ama saçlarımı daha çok ince inceltti şimdi ben sizden bir şampuan önerisi istiyorum saçları dolgun göstersin, hacim kazandıran kaliteli bir şampuan arıyorum mümkünse kullanıp memnun kaldınız tavsiye edeceğiniz şampuanları önerirseniz sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Osman, post: 2629, member: 441"] Arkadaşlar merhaba saç yapım genel olarak İnce olarak uzuyor saçlarımı kalınlaştırmak için bioxcin genesis şampuan kullandım yani dolgun göstermesi sert yapması için ama istediğim gibi etkiyi vermedi forumdan bir arkadaş solgar biotin kullanmamı önerdi ben de sipariş verdim bugün yarın elime geçer ayrıca saç yağlanması, kepek ve matlaşmada var bu sorunları gidermek için de bir nizoral şampuan kullandım dönüşümlü olarak Clear man ile ama saçlarımı daha çok ince inceltti şimdi ben sizden bir şampuan önerisi istiyorum saçları dolgun göstersin, hacim kazandıran kaliteli bir şampuan arıyorum mümkünse kullanıp memnun kaldınız tavsiye edeceğiniz şampuanları önerirseniz sevinirim. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Şampuanlar
İnce telli saçlar için şampuan önerisi
Alt