Km3 Hair Solution Kullananlar Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Rulez
  • 738 Görüntülenme
  • 8 Yorum
R

Rulez

Üye
Saç çıkarıcı km3 hair solution kullananlar yada bilgisi olan var mı, bizim işyerinde bir kaç arkadaş trendyoldan almış bunu kullanıyorlar güya saç çıkarıcı etkisi varmış. Çalıştığım iş yerinin karşısındaki pasajda bir kaç kişi km3 saç solüsyonu kullanmış saç çıkmış diyorlar, bizimkilerde saç çıkacak diye bekliyorlar, adamları uzaktan görme şansım oldu fazla bir saçları yoktu işin gerçeği.

Km3 Hair Solution Kullananlar Yorumları.jpeg

Sormuştum nerden aldınız diye Trendyol dediler, banada ısrarla sende kullan diyorlar, sizde sırma saçlı olun bakalım duruma göre alırım söyledim. Ürünün tredyol fiyatı 700 tl. Sizce gerçekten işe yarıyor olabilir mi? Bilen duyan varsa cevaplarsa sevinirim.

sacekimiforumu
J

Joy34

Üye
Km3 ismi nedir yahu bak neye göre bu çakma ilaçlara isim veriyorlar tam komedi. İçerik hakkında bilgi var mı?

F

fatih41

Üye
Her önüne gelen solüsyon çıkartıyor ne olduğu belirsiz.

L

Leventtt_

Üye
Ben bir kaç kez kullanıp denedim faydası oluyor fena değil ama öyle çok fazla saç çıkışı oluyor diyemem içerisinde minoxil finasterid var

H

Hercai

Üye
Geçen arkadaşın biri bundan bahsetti instagramda birisi bunu satıyormuş alacakmış falan işin garibi adam dımdızlak kel tek tel saçı bile yok

Y

Yusuf demir

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 491

Saç çıkarıcı km3 hair solution kullananlar yada bilgisi olan var mı, bizim işyerinde bir kaç arkadaş trendyoldan almış bunu kullanıyorlar güya saç çıkarıcı etkisi varmış. Çalıştığım iş yerinin karşısındaki pasajda bir kaç kişi km3 saç solüsyonu kullanmış saç çıkmış diyorlar, bizimkilerde saç çıkacak diye bekliyorlar, adamları uzaktan görme şansım oldu fazla bir saçları yoktu işin gerçeği.

Sormuştum nerden aldınız diye Trendyol dediler, banada ısrarla sende kullan diyorlar, sizde sırma saçlı olun bakalım duruma göre alırım söyledim. Ürünün tredyol fiyatı 700 tl. Sizce gerçekten işe yarıyor olabilir mi? Bilen duyan varsa cevaplarsa sevinirim.
Bide şunu eklemek isterim Gökhan diye bir arkadaşım da egzama vardı ne ettiyse geçmedi şu ürünü kullanırken hem saçlarına şifa buldu hem egzamasına egzama diye bişi kalmadı başında

Y

Yusuf demir

Üye
Bu yasa kadar inanmadım böyle ürünlere bizim bakanlık tan arkadaş her sene başka ürün alıp kullanıyordu en son bu km3 almıştı gene dalga geçtik anasını satayım 2 ay geçti geçmedi baktık saçları geldi ardından 4-5 kişi toplandık beraber sipariş verdik kullanalu 4 ay oldu feci saç çıktı yiğidi öldür hakkını yeme

Player

Player

Üye
Bu yasa kadar inanmadım böyle ürünlere bizim bakanlık tan arkadaş her sene başka ürün alıp kullanıyordu en son bu km3 almıştı gene dalga geçtik anasını satayım 2 ay geçti geçmedi baktık saçları geldi ardından 4-5 kişi toplandık beraber sipariş verdik kullanalu 4 ay oldu feci saç çıktı yiğidi öldür hakkını yeme
Ürünün içeriği hakkında bilgi varmı, internette bilgi bulamadım bikaç bitki karışımı falan yazmışlar eğer saç çıkarıyorsa içine minoxidil katmış olabilirler.

Y

Yusuf demir

Üye
Ürünün içeriği hakkında bilgi varmı, internette bilgi bulamadım bikaç bitki karışımı falan yazmışlar eğer saç çıkarıyorsa içine minoxidil katmış olabilirler.

Hiç bilgim yok ama beni ilgilendirmiyor yediğimiz tavuğa yumurtaya kadar gdo lu ürünler tüketiyoruz herşey de kimyasal var beni ilgilendirmiyor içeriği ama zannetmiyorum minoxidil bu kadar güzel saç çıkarmaz bence fotoğraf atıcam saçlarımı yeni kısalttım biraz uzasın öncesi sonrası atıcam buraya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
57
Çevrim içi ziyaretçiler
32
Toplam ziyaretçi
89
Robots
24
Üst Alt