L şeklinde şok dökülme

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Zayer
  • 1K Görüntülenme
  • 2 Yorum
Z

Zayer

Üye
Arkadaşlar selamlar 47 gün önce İstanbul akl klinikte saç ekimi yaptırdım bu benim ikinci ekimim oldu birinci ekimi İzmir likya da yaptırmıştım ekim sonucum gayet güzel olmuştu ama zamanla var olan saçlarım dökülmeye devam ettiği için genel seyrelme oluşmaya başladı. Bende proscar kullanmaya başladım ikinci ekime karar verdim. İstanbul akl klinikte 3350 greft saç ekimi yapıldı. Ekim işlemi önceki ökime göre daha değişik oldu. Önceki yıllarda yeni cihazlar ekipmanlar yoktu operasyon baya değişmiş herneyse şuan ekilen saçlar şok dökülme evresine girdi greftler dökülmeye başladı kökleri resimde gördüğünüz fibü L şeklinde dökülme oluyor. Akl kliniğe sordum normal bir durum dediler. Bende bir kaç forumda böyle dökülenler olmuş onlara baktım olağan bir durum yazmışlar. Bu forumdaki hocam bu dökülme hakkında bilgi verebilir mi? Neden kökler L tipi yada baston şeklinde dökülüyor.

L tipi şok dökülme.jpg

sacekimiforumu
U

Utku92

Üye
Bendeki şok dökğlmede L şeklinde oldu bircogu fotoya bakarsak mantik olarak bu sekilde olabilir L seklinde dokulenler köklerin kanala zorlanmasıyla oluşuyor benim düşüncem belki bunlar çıkmayabilir

A

Aydem

Üye
Benim şok dökülme de ekilenlerin çoğu L şeklinde dökülmüştü. İnsan merak ediyor neden böyle diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
22
Toplam ziyaretçi
62
Robots
4
Üst Alt