Medeks Hair Center Şikayet

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Abdullah
  • 304 Görüntülenme
  • 2 Yorum
A

Abdullah

Üye
Merhaba arkadaşlar saç ekimi yaptırmak istiyorum yaş 33 bügüne kadar medikal olarak bir çok losyon serum kullandım saçlarıma çok faydasını gördüm ancak kullanma zorluğu ve evlilik olduğu için ciddi yan etkileri olduğundan dolayo kullanmak istemiyorum. Bazı saç ekimi firmalarını aradım fiyat aldım ortalama 4000 greft 13000 tl olarak değişiyor. Saç ekimini birmkere yaptırmayı düşünüyorum sonrasında proscar kullanmayacağım için sağlam temiz kaliteli bir yer olsun istiyorum. Aranızda medeks hair centere saç ekimi yaptırıp memnun kalan ve kalmayanlar denetimlerini yazabilir mi?

sacekimiforumu
Realty

Realty

Üye
Bende yakın zamanda ekim düşünüyorum saç ekimi onuçlarnı inceliyorum ismi yapmış diye fazla para isteyen doktorlardan daha iyi sonuçları var. Aklımda bir kaç yer oluşmaya başladı. Zam falan yapmazlar insallah

M

Mesut

Üye
Okudum yorumlarda bir çok ekim firmasının kötü ekimleri oluyor artık şansmı yoksa aksilik mi oluyor belli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
16
Üst Alt