Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Minoxidil Soruları
Minoxil kaç yaşında kullanılmalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ahmetysn" data-source="post: 201" data-attributes="member: 664"><p>Evet arkadaşlar benim yaşım 17 neredeyse kel kalma arefesine geldim doktora muayene oldum genetik olduğunu söyledi bana 1 yıl sonra minoxidin kullanmamı önerdi benim saçlarımın ön tarafları aşırı şekilde döküldü sağ ve sol tarafta neredeyse hiç saç kalmadı ön taraftaki saçlarda ise hafiften seyrelme başladı saçlarım çok dökülüyor var olan saçları da çok inceldi saçlarımı yıkarken de bunların da birçoğu dökülüyor baba tarafı da komple kel yani anlayacağınız kel olacağım ben internetten minoxidil diye bi ilaç alıcam biraz araştırdım acaba bu yaşta kullanılması doğru mu? Yani minoxil kaç yaşında kullanılmalı ters bi etki yapar mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmetysn, post: 201, member: 664"] Evet arkadaşlar benim yaşım 17 neredeyse kel kalma arefesine geldim doktora muayene oldum genetik olduğunu söyledi bana 1 yıl sonra minoxidin kullanmamı önerdi benim saçlarımın ön tarafları aşırı şekilde döküldü sağ ve sol tarafta neredeyse hiç saç kalmadı ön taraftaki saçlarda ise hafiften seyrelme başladı saçlarım çok dökülüyor var olan saçları da çok inceldi saçlarımı yıkarken de bunların da birçoğu dökülüyor baba tarafı da komple kel yani anlayacağınız kel olacağım ben internetten minoxidil diye bi ilaç alıcam biraz araştırdım acaba bu yaşta kullanılması doğru mu? Yani minoxil kaç yaşında kullanılmalı ters bi etki yapar mı? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Minoxidil Soruları
Minoxil kaç yaşında kullanılmalı
Alt