Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Minoxil saç dökülmesini artırdı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hayaloldu" data-source="post: 625" data-attributes="member: 289"><p>Minoxil kullanmak saç dökülmesinde artış yapıyormuş ilk 4 ay çok saç döküyormuş doğrumu sizce ben dökülme problemi yaşamıyorum ancak anne tarafım kel olduğu için ilerde kel kalma riskim olduğundan tedirginim. Saçımın tepe bölgesi de seyrelmeye başlayınca doktora gittim ve bana Minoxil Forte %5 önerdi. Ancak internette araştırdım ve minoxil kullananların saçlarında dökülme oluyormuş, kullanımdan sonra bırakmamak gerekiyormuş gibi birçok yorumla karşılaştım. Kullanan bir çok kişi saç dökülmesine artış olduğunu yazmış. Kullanmak konusunda kararsızım. Minoxil kullanayım mı kullanmayayım mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hayaloldu, post: 625, member: 289"] Minoxil kullanmak saç dökülmesinde artış yapıyormuş ilk 4 ay çok saç döküyormuş doğrumu sizce ben dökülme problemi yaşamıyorum ancak anne tarafım kel olduğu için ilerde kel kalma riskim olduğundan tedirginim. Saçımın tepe bölgesi de seyrelmeye başlayınca doktora gittim ve bana Minoxil Forte %5 önerdi. Ancak internette araştırdım ve minoxil kullananların saçlarında dökülme oluyormuş, kullanımdan sonra bırakmamak gerekiyormuş gibi birçok yorumla karşılaştım. Kullanan bir çok kişi saç dökülmesine artış olduğunu yazmış. Kullanmak konusunda kararsızım. Minoxil kullanayım mı kullanmayayım mı? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Minoxil saç dökülmesini artırdı
Alt