Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Diğer Bölümler
Saç Boyama ve Kapatıcılar
Protez saç yaptıranlar yorumları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarcan" data-source="post: 4186" data-attributes="member: 407"><p>Merhaba 3 senedir bir arkadaşım saçları neredeyse hiç yoktu kel biriydi bir baktım ki saçlı gelmiş anladım ben de protez saç yaptığını şöyle bir baktım gayet de yakışıklı ve şık duruyor. Bu saçlar ile yani neredeyse hiç belli değil sordum ne yaptırdın diye o da protez saç yaptırdım dedi. Protez saç yaptıran arkadaşlar varsa avantajlarını ve dezavantajlarını buraya yazabilirlerse çok sevinirim. Benim görüşüme göre protez saç uygulaması saç ekimine göre daha uygun ve gerçekçi gözüküyor. Saç ekimi yaptıran bir çok kişilere bakıyorum hep saçları seyrek görünüm olduğu net ortada. Protez saç yaptıran arkadaşlarımız varsa yorumlarını yazabilirler mi memnun mu değiller mi bilgi verebilirler mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarcan, post: 4186, member: 407"] Merhaba 3 senedir bir arkadaşım saçları neredeyse hiç yoktu kel biriydi bir baktım ki saçlı gelmiş anladım ben de protez saç yaptığını şöyle bir baktım gayet de yakışıklı ve şık duruyor. Bu saçlar ile yani neredeyse hiç belli değil sordum ne yaptırdın diye o da protez saç yaptırdım dedi. Protez saç yaptıran arkadaşlar varsa avantajlarını ve dezavantajlarını buraya yazabilirlerse çok sevinirim. Benim görüşüme göre protez saç uygulaması saç ekimine göre daha uygun ve gerçekçi gözüküyor. Saç ekimi yaptıran bir çok kişilere bakıyorum hep saçları seyrek görünüm olduğu net ortada. Protez saç yaptıran arkadaşlarımız varsa yorumlarını yazabilirler mi memnun mu değiller mi bilgi verebilirler mi? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Diğer Bölümler
Saç Boyama ve Kapatıcılar
Protez saç yaptıranlar yorumları
Alt