QL Seboreik Dermatit Şampuanı Kullananlar Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Mustafa
  • 364 Görüntülenme
  • 2 Yorum
M

Mustafa

Üye
QL egzama, kepek, seboreik dermatit önleyici şampuan saç derisinde oluşan kaşıntı, kepek, yağlanma, kaşıntı, egzama kabuklanması, mantar ve seboreik dermatit oluşmasını güçlü bir şekilde önleyerek bu sorunlarda 15 günden itibaren kurtulmanızı sağlar.

QL Seboreik Dermatit Şampuanı Kullananlar Yorumları

QL (quality life) firmasının geliştirmiş olduğu seboreik dermatit şampuan içerisinde climbazol bulunmaktadır. Bu etken madde saç derisinde oluşan bakterileri yok edere. Tekrar oluşmasının önüne geçer.

QL Seboreik Dermatit egzama şampuanı içinde kortizon bulunmaz. Saçları nazikçe bakım yaparak temizler. Aşırı kurutma, saçlarda incelmeye sebep olmaz.

Ürün içeriğindeki bileşenler sayesinde saçların hızlı uzamasına katkıda bulunur. Aşırı saç dökülmesini önleyerek kaşıntı, kızarıklık ve kabuklanma gibi sık karşılaşılan problemleri çözer.

Arkadaşlar QL Seboreik Dermatit şampuanı kullananlar var mı? Kullanan arkadaşlar memnun kaldıysa önerir mi? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim teşekkürler.

sacekimiforumu
M

Melih

Üye
Çok etkisi olduğunu düşünüyorum 25 gündür kullanıyorum kepek kaşıntı yağlanma yok oldu 2 güne bir saçlarımı yıkıyorum. Önceden konazol kullanıyordum buna geçtim.

hmd

hmd

Üye
Saçımdaki egzama sorununa gerçekten fayda etti. Tavsiye ederim.

İlk 1 hafta günde 2 defa duşa girerek saçımda köpürtüp 3-4 dakika beklettim ve bol su ile duruladım. Daha sonra normal duşa girmeden girmeye yıkadım aynı şekilde beklettim. Seboreik dermatit yenilemedi de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
3
Üst Alt