Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Revox At Kuyruğu şampuanı kullananlar yorumları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ysmn" data-source="post: 2385" data-attributes="member: 78"><p>Merhabalar bayan arkadaşlardan Revox At kuyruğu şampuanı kullananlar var mı, benim saçlarım çok dalgalı bazen çok dağınık kalıyor düzleştirmede sorun yaşıyorum son aylarda da çok dökülme olmaya başladı saçlarımı tararken yıkarken dökülmelerin arttığını fark ediyorum. Bu şampuanı denemek istiyorum ama kullanmadan önce sizin yorumlarınızı merak ettim.</p><p> </p><p>Revox at kuyruğu şampuanı içeriğinde şu bileşenler var mış, içeriğinde bulunan 18’den fazla bitki özü ile yavaş uzayan saçların hızlı uzamasına ve saç kayıplarının engellenmesine yardımcı olur saç derisi ve saç foliküllerindeki kan dolaşımını hızlandırarak kök hücrelere yeterli oksijen sağlayıp beslenmesini artırır saçlı deriyi ve saçları temizler, arındırır ihtiyacı olan bakımı yapar organik bezelyeden yapılan bir aktif olan pisum sativum sprout extract sayesinde ayva tüylerin eskisi gibi yeni saç oluşumunu destekler isviçre’nin meşhur pinot noir üzümünden kazanılmış aktif sayesinde saç tellerine tüm dış etkenlerin vermiş olduğu zararlara karşı koruma sağlar celyamin sayesinde ise yıpranmış saçlardaki keratini dengeler kırılma, dalgalanmakara karşı engelleme sağlar, saçların nemini optimize eder saç boyamalarında oluşan keratin çözülmelerine karşı saçların direncinde artış sağlar.</p><p></p><p>[ATTACH=full]522[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ysmn, post: 2385, member: 78"] Merhabalar bayan arkadaşlardan Revox At kuyruğu şampuanı kullananlar var mı, benim saçlarım çok dalgalı bazen çok dağınık kalıyor düzleştirmede sorun yaşıyorum son aylarda da çok dökülme olmaya başladı saçlarımı tararken yıkarken dökülmelerin arttığını fark ediyorum. Bu şampuanı denemek istiyorum ama kullanmadan önce sizin yorumlarınızı merak ettim. Revox at kuyruğu şampuanı içeriğinde şu bileşenler var mış, içeriğinde bulunan 18’den fazla bitki özü ile yavaş uzayan saçların hızlı uzamasına ve saç kayıplarının engellenmesine yardımcı olur saç derisi ve saç foliküllerindeki kan dolaşımını hızlandırarak kök hücrelere yeterli oksijen sağlayıp beslenmesini artırır saçlı deriyi ve saçları temizler, arındırır ihtiyacı olan bakımı yapar organik bezelyeden yapılan bir aktif olan pisum sativum sprout extract sayesinde ayva tüylerin eskisi gibi yeni saç oluşumunu destekler isviçre’nin meşhur pinot noir üzümünden kazanılmış aktif sayesinde saç tellerine tüm dış etkenlerin vermiş olduğu zararlara karşı koruma sağlar celyamin sayesinde ise yıpranmış saçlardaki keratini dengeler kırılma, dalgalanmakara karşı engelleme sağlar, saçların nemini optimize eder saç boyamalarında oluşan keratin çözülmelerine karşı saçların direncinde artış sağlar. [ATTACH type="full" alt="Revox At Kuyruğu şampuanı kullananlar yorumları"]522[/ATTACH] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Revox At Kuyruğu şampuanı kullananlar yorumları
Alt