Saçım çok kaşınıyor ve dökülüyor

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi EmreYildiz
  • 244 Görüntülenme
  • 2 Yorum
E

EmreYildiz

Üye
Yahu genetik olarak bir dökülmem yok. Ailemde kel olan yok. Aslında öyle kafamı yastığa koyduğumda falan da dökülme yok ama saçımı ne kadar yıksam ne kadar temiz de olsa hem kaşınıyor çok hem de duştan çıktığımda havluyla kafamı kurularken sürekli saçlar geliyor havluya baktığımda saç çok saç görüyorum. Sabah kalktığımda kaşıntılar başlıyor kepek dökülüyor. Bence kaşıdığım için kopan saçlar da havluya geliyor olabilir. Buradan edindiğim bilgiler doğrultusunda nizoral şampuan kullandım fayda verdi biraz ancak tamamen geçirmedi yani çok ciddi bir durum görmediğim için dermatolo'ğa da gitmek istemiyorum yani kaşıntıları dökülmeleri azaltmak için vitamin ya da şampuan krem olarak ne önerirsiniz.

sacekimiforumu
A

Arian

Üye
Seboreik dermatit veya egzama başlangıcı olabilir.

L

lusyus

Üye
Üye
Saçlarını aşırı sıcak suyla yıkama ılık suda yıka çok şampuanı bekletme Bir de eğer çok fazla kaşıntın varsa haftada bir kez dermovate saç losyonu kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
17
Üst Alt