Sante Plus Leke Kremi Şikayet

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Mila
  • 177 Görüntülenme
  • 1 Yorum
M

Mila

Üye
Arkadaşlar yüzümde çıkan sivilceler az da olsa leke bırakıyor bu sivilce izlerini geçirmek için tiretin krem ile azelderm krem kullanıyorum azelden kremi sabahları eğer yeni sivilce çıkmışsa üzerine sürüyorum bir gün içerisinde sivilceyi kurutuyor sivilce kuruyunca içindeki iltihabı deri altında kalıyor bu içinde kalan küçük kurumuş kitleyi almak için tırnağımla hafif bastırıyorum bastırarak çıkartıyorum ancak bir iki gün sonra hafif kararma az bir şey kahverengi leke kalıyor cildin renk tonu bozuluyor ben de bu renk tonunu ayarlamak için tretin krem kullanıyorum çok az miktarda geceleri sürüyorum cildi soyuyor ancak bu hafif kararma lekeleri bir türlü gitmedi ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle sante plus leke kremi almayı düşünüyorum o da kullanmış ben de etkisini gördüm diyor ama internette biraz araştırma yaptım kullanan kişilerin yorumlarına falan baktım yani şikayet eden var etkisi olmuyor diyen var oluyor diyen var yani genel olarak birçok yorum okudum sizlerden bu kremi kullananlar memnun kalanlar ya da kalmayanlar şikayet edenler varsa deneyimlerinizi bekliyorum nasıl bir ürün almaya değer mi?

sacekimiforumu
Morcicek

Morcicek

Üye
Nadixa kremi tek geçerim en etkili sivilce lekesi gidermek için bir krem mutlaka kullan çok faydasını görürsün ben bütün cildimdeki boynumdaki sivilce lekelerini bu kremle giderdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
6
Toplam ziyaretçi
6
Robots
2
Üst Alt