Seboreik dermatit için hangi şampuan önerisi

D

Deniz

Üye
Merhaba arkadaşlar, tam bir senedir seboreik dermatit denen baş belası durumdan dolayı çok sıkıntı yaşıyoruzm. Bu sorundan dolayı çok muzdaribim. Yaz ayları gelince daha çok olmaya başlıyor. Birçok farklı medikal şampuan denedim, konazol, ketoral, seboderm, loprox ilk başlarda sonuçlar veriyor ama uzun süreli zayıf kalıyor şampuanlar. Nette araştırırken bu şampuanı gördüm. Head shoulders clinical strength. Kullanan varsa deneyimlerini öğrenmek isterim. Bu şampuan dışında kullanıp etkisini gördüğünüz şampuan tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

head shoulders clinical strength yorumları.jpeg

sacekimiforumu
E

Eleanor

Üye
Aynı dertten muzdaribim, tamamen geçiren bir bir şampuan yok. Bir yerden sonra saldım. Sürekli şampuan değiştirmek dahada artmasına sebep oluyor. Clear kepeğe karşı kullanıyorum, 4-7 gün arasında yıkanıyorum. Tek beğendiğim bu şampuan.

L

Lark

Üye
Selyum şampuan kullanmıştım bir ara minoxidil kabuklanma yapıyordu aşırı derecede köpek dökülüyordu ben bu şampuanı kullandıktan sonra bıçak gibi kesildi çok memnun kalmıştım şu an minoksitleri kullanmıyorum kepeklenme olmadığı için başka şampuan kullanıyorum.

E

Edward

Üye
remolent kepek karşıtı saç derisi şampuanıdır denenmiştir, on numara beş yıldız bir şampuan kaşıntılı saç derisini çok iyi yatıştırıyor ilk defa bir şampuan beğendim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
10
Çevrim içi ziyaretçiler
8
Toplam ziyaretçi
18
Robots
15
Üst Alt