Seboreik Dermatit Şampuan Eczane Önerisi

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Holosko
  • 229 Görüntülenme
  • 3 Yorum
H

Holosko

Üye
Aktardan saç dökülmesi için bitkisel bir saç bakım yağı almıştım adamın dediğine göre dökülmeleri önleyip saçları canlandırıyor söylemişti ben de inandım gerçek zannettim 3 ay kullandım saç diplerimi yakmaya başladı dedim saç çıkacak diye bir umutla 3 ay kullanmaya devam ettim daha sonra saç derim de aşırı kaşıntılar olmaya başladı kabuklanma kepek yapmaya başladı geçer dedim bu sefer de geçmemeye başladı eczaneden ketoral şampuan aldım ilk bir hafta iyi geldi ama kullandıktan 2 gün sonra aynı durum tekrar oluşmaya başladı yağı attım kullanmadım bir daha ama saçımı da seboreik dermatit denilen bir hastalık oluşmuş doktora gittim yağlı egzama söyledi kaşıntı var mı diye sorduğunda ben de var dedim bana konazol şampuanı 1 ay kullanmamı geçmezse tekrar gelmemi söyledi şimdi bazı şampuanlar var seboderm şampuan sebirox şampuan loprox şampuan bunlardan birini kullanıp faydasını gören var mı saçtaki yağlanmayı kepeklenmeyi kaşıntıto geçiriyor mu?

sacekimiforumu
M

Misaki

Üye
Saçlarda dökülüyor mu? Bende de bu sorundan var sanırım. Geçmek bilmeyen bir kepek sorunum var ve kafamda kaşıntı var.

E

Eleanor

Üye
Quality life egzama şampuanı kepek ve egzama karşıtı şampuanı deneyin derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
4
Üst Alt