Tacrolin Krem Kullananlar Yorumları Vitiligo İçin

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Shady
  • 5K Görüntülenme
  • 6 Yorum
Shady

Shady

Üye
Üye
Merhabalar arkadaşlar uzun yıllardır ellerimde, göz çevremde, vücudumun bazı bölgelerinde ve yüzümün bazı yerlerinde cilt beyazlaması vitiligo var. Bir çok doktora muayene oldum ama çaresi ne yazık ki bulamadım. Uzun süre güneşte kalamıyorum sürekli maske ile dolaşmak zorundayım. Geçenlerde tekrar doktora muayene oldum 1 yıllık takrolin ile locoderm krem yazdı. İstersen iğne vuralım beyazlamaları yavaşlatır demişti bende istemedim. Merhemi bir yıl boyunca sürekli kullandım etkisi oldu ancak hepsini geçirmedi. Yüzümde ve elimde bazı yerlerde duruyor krem kullanmaya devam ediyorum. Cildinde vitiligo olup düzelen iyileşen var mı? Neler uyguladığını anlatabilirse sevinirim.

Tacrolin Krem Kullananlar Yorumları Vitiligo İçin.jpeg.jpg

sacekimiforumu
N

Nur

Üye
Canım benim yakınım çok çekti bu hastalıktan halen geçmedi yakınımın psikolojisi bozuldu, belli belirsiz herseyi denedi sonuç çıkmadı

E

Ebru

Üye
10 yıldır bende sizim gibiyim kullandığım ilaç tacrolın günde 2 defa kullanıyordum 2 ay 5 gündür kullanıyorum ayrıca 1 saat olmaksızın haftanın 2 günü tacrolin ve dermative kremi avucumda karıştırıp sürüyordum, ancak ilerleme var mı yokmu hiçbir şekilde anlayamıyorum acaba bu konuda tecrübesi olan var mıdır?

Ö

Özlmh

Üye
Selamlar doktor yüzümdeki vitiligo için tacrolin Krem verdi sabah akşam sürmemi istedi yulaf samanı kürünüde uygulamak istiyorum hepsini bir arada kullanmak nasıl olurki yardımcı olursanız sevinirim

G

Gizem

Üye
Vitiligo yetersiz beslenmeden dolayı oluyormuş arkadaşım böyle söyledi birde yüksek koruma faktörlü güneş kremleri kullanılmasını öneriyor

P

Pragnanz

Üye
Arkadaşlar afedersiniz benimde genital bölgemde vitiligo var, birkaç aydır bir tatlı kaşığı chia tohumunu bir bardak suya koyup içiyorum,niyetim enerjik hissetmek ve diyetti fakat onu kullanmaya başladıktan sonra vitiligodaki beyazların küçüldüğünü ve ten rengi noktaların geliştiğini gördüm devam ediyorum bilginiz olsun, ama yavaş ilerliyor ayrıca tarcolin kremde bugün aldım belki işlemi hızlandırırim diye bilgi ve tecrübemi paylaşmak istedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Shady

Shady

Üye
Üye
Arkadaşlar afedersiniz benimde genital bölgemde vitiligo var, birkaç aydır bir tatlı kaşığı chia tohumunu bir bardak suya koyup içiyorum,niyetim enerjik hissetmek ve diyetti fakat onu kullanmaya başladıktan sonra vitiligodaki beyazların küçüldüğünü ve ten rengi noktaların geliştiğini gördüm devam ediyorum bilginiz olsun, ama yavaş ilerliyor ayrıca tarcolin kremde bugün aldım belki işlemi hızlandırırim diye bilgi ve tecrübemi paylaşmak istedim
Ben tacrolin ile locoderm kullanıyorum çok az faydası oldu göz altlarımı kararttı ama ellerimde küçük noktalar var etkisi olmuyor. İnternette ısırgan otu kullanıldığını okudum ama kullanmadım sizin bilginiz var mı? Chia tohumu her günmü içiyorsunuz tohumları ezme yapıyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
21
Toplam ziyaretçi
61
Robots
5
Üst Alt