Voonka Kolajen Kullananlar Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Esra
  • 205 Görüntülenme
  • 2 Yorum
Esra

Esra

Üye
Üye
Bayan arkadaşlara bir sorum var cilt gerginleştirmek için vonkaa markasının kolajen ürününü kullananlar var mı cilt sarkmalarını önlüyor mu gerginlik hissettiniz mi başka forumlarda kullananların yorumlarına baktım bazı kişiler memnun kalmış bazıları memnun kalmamış bir tane yorum gördüm voonka kolejini kullandıktan sonra cildinin inanılmaz derecede gerginleştiğini söylemiş benim de cildimin yanaklarımda yaştan dolayı biraz sarkmalar var hafiften bu sarmaları engellemek için kolajen tabletleri kullansam işe yarar mı sizce gerçekten faydası var mı?

sacekimiforumu
Z

zeynep

Üye
Kolajen ne zaman kullanılmalı bir kere 30 yaşını geçtiyseniz kullanmaya başlayın derim. Çünkü kolajen eksikliği 30'dan sonra ortaya çıkıyor. Ben yüzüme faydalı oldugunun farkındayım

S

snowyy

Üye
Bayan arkadaşlara bir sorum var cilt gerginleştirmek için vonkaa markasının kolajen ürününü kullananlar var mı cilt sarkmalarını önlüyor mu gerginlik hissettiniz mi başka forumlarda kullananların yorumlarına baktım bazı kişiler memnun kalmış bazıları memnun kalmamış bir tane yorum gördüm voonka kolejini kullandıktan sonra cildinin inanılmaz derecede gerginleştiğini söylemiş benim de cildimin yanaklarımda yaştan dolayı biraz sarkmalar var hafiften bu sarmaları engellemek için kolajen tabletleri kullansam işe yarar mı sizce gerçekten faydası var mı?
Esr hanım kolajen tablet kullanıyorsunuz sonuçları ne oldu yazmanız mümkün mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
4
Üst Alt