Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
19 Yaşındayım saçlarım dökülüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Indigo" data-source="post: 3128" data-attributes="member: 698"><p>Herkese iyi akşamlar dilerim arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere aşırı miktarda saç dökülmesi yaşıyorum 19 yaşıma yeni girdim şimdiye kadar hiçbir vitamin losyon ilaç kullanmadım en son doktora gitmeyi düşündüm ancak vazgeçtim randevu alamadığım için ön taraflarına bir miktar açılmalar oluştu özellikle yanlarında saç çizgimde hafif gerilemeler olunca saçlarımı tarayamaz hale geldim. Arkadaşımın da saçları dökülüyor bana bioxcin ampul kullanmamı önerdi sadece kendisi kullanıp saçlarına çok iyi geliyormuş acaba ben de kullansam saçıma çok iyi gelir mi aranızda kullanan memnun olanlar var mı? Şimdilik proscar ilacı kullanmayı düşünmüyorum sadece olan saçımı korumak istiyorum var olan saçlarımı korursam yeter ailem de çok fazla saçı dökül en yok ma eğer benim de ileride saçlarım daha çok dökülmeye açılmaya başlarsa ben de ilaç kullanmaya başlayacağım. Şimdi bana saç dökülmesini önlemek ve saçları güçlendirmek için iyi bir vitamin hapı ne önerirsiniz Xpecia tablet ya da medobiyotompleks-e alsam olur mu?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Indigo, post: 3128, member: 698"] Herkese iyi akşamlar dilerim arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere aşırı miktarda saç dökülmesi yaşıyorum 19 yaşıma yeni girdim şimdiye kadar hiçbir vitamin losyon ilaç kullanmadım en son doktora gitmeyi düşündüm ancak vazgeçtim randevu alamadığım için ön taraflarına bir miktar açılmalar oluştu özellikle yanlarında saç çizgimde hafif gerilemeler olunca saçlarımı tarayamaz hale geldim. Arkadaşımın da saçları dökülüyor bana bioxcin ampul kullanmamı önerdi sadece kendisi kullanıp saçlarına çok iyi geliyormuş acaba ben de kullansam saçıma çok iyi gelir mi aranızda kullanan memnun olanlar var mı? Şimdilik proscar ilacı kullanmayı düşünmüyorum sadece olan saçımı korumak istiyorum var olan saçlarımı korursam yeter ailem de çok fazla saçı dökül en yok ma eğer benim de ileride saçlarım daha çok dökülmeye açılmaya başlarsa ben de ilaç kullanmaya başlayacağım. Şimdi bana saç dökülmesini önlemek ve saçları güçlendirmek için iyi bir vitamin hapı ne önerirsiniz Xpecia tablet ya da medobiyotompleks-e alsam olur mu? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
19 Yaşındayım saçlarım dökülüyor
Alt