Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Coraspin kullananlar nelere dikkat etmeli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eleanor" data-source="post: 3377" data-attributes="member: 35"><p>Merhaba arkadaşlar haftada 2 kere coraspin 100 mg kullanıyorum kullanma sebebim saç diplerimdeki ağrıları azaltmak, pgd2 bloker birde başım çok ağrıdığı zaman ağrı kesici olarak kullanıyorum. Asetilsalisilik sit saçı döken pgd2 önleyici olarak çalışıyor. Aspirin kan sulandırıcı etkileri olduğu için bazen çekincelerim var çünkü mide kanamasına sebep olama ihtimali varmış. Doktora sormuştum 40 yaşından önce önermiyoruz demişti. Bende bu yüzden hafta 2 defa alıyorum. Mevcut saç tedavim haftada 1 tane avodart, hergün biotin 2.5 mg, estradiol losyon birde coraspin. Sizce bu şekil tedavi iyi bir etki yapar mı? Yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum bol bol yorum yapın.</p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]736[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eleanor, post: 3377, member: 35"] Merhaba arkadaşlar haftada 2 kere coraspin 100 mg kullanıyorum kullanma sebebim saç diplerimdeki ağrıları azaltmak, pgd2 bloker birde başım çok ağrıdığı zaman ağrı kesici olarak kullanıyorum. Asetilsalisilik sit saçı döken pgd2 önleyici olarak çalışıyor. Aspirin kan sulandırıcı etkileri olduğu için bazen çekincelerim var çünkü mide kanamasına sebep olama ihtimali varmış. Doktora sormuştum 40 yaşından önce önermiyoruz demişti. Bende bu yüzden hafta 2 defa alıyorum. Mevcut saç tedavim haftada 1 tane avodart, hergün biotin 2.5 mg, estradiol losyon birde coraspin. Sizce bu şekil tedavi iyi bir etki yapar mı? Yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum bol bol yorum yapın. [ATTACH type="full" alt="Coraspin kullananlar nelere dikkat etmeli.jpeg"]736[/ATTACH] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Coraspin kullananlar nelere dikkat etmeli
Alt