Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Ecopirin kullananlar nelere dikkat etmeli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kelbey" data-source="post: 3392" data-attributes="member: 75"><p>Erkek tipi saç dökülmesini önlemek için ecopirin içindeki Asetilsalisilik asit bilindiği gibi prostaglandin D2 inhibitör bu bileşen androjenik alopesi tipi saç dökülmesinin başlıca sorumlusu olarak biliniyor erkeklik hormonları tarafından incelmiş üst bölge kafa derisi saç kökü hücrelerinde artış yaparak kök hücrelerin küçülmesine sebep oluyor. Prostaglandin D2 güçlü bir trombosit agregasyonu önleyici belkide besleyici trombiositleri azaltarak hücrelerin beslnemesini engelliyor. Asetilsalisilik asit pgd2 bloker olduğu için genetik saç dökülmesini önleyici etkileri bulunmaktadır. Özellikle finasterid yanında ecopirin kullanmak bu işi çözer diye tahmin ediyorum.</p><p></p><p>Piyasada 100, 150, 300 ve 81 mg etkin madde içeren ecopirin tablet formu vardır. </p><p></p><p>[ATTACH=full]739[/ATTACH]</p><p></p><p>Sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar bu iki ilacı birlikte nasıl kullanmam gerekiyor. Bu yaşta Aspirin içmek sürekli sağlığa zarar verir mi? Doğru kullanım şekli nedir önerilerinizi bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kelbey, post: 3392, member: 75"] Erkek tipi saç dökülmesini önlemek için ecopirin içindeki Asetilsalisilik asit bilindiği gibi prostaglandin D2 inhibitör bu bileşen androjenik alopesi tipi saç dökülmesinin başlıca sorumlusu olarak biliniyor erkeklik hormonları tarafından incelmiş üst bölge kafa derisi saç kökü hücrelerinde artış yaparak kök hücrelerin küçülmesine sebep oluyor. Prostaglandin D2 güçlü bir trombosit agregasyonu önleyici belkide besleyici trombiositleri azaltarak hücrelerin beslnemesini engelliyor. Asetilsalisilik asit pgd2 bloker olduğu için genetik saç dökülmesini önleyici etkileri bulunmaktadır. Özellikle finasterid yanında ecopirin kullanmak bu işi çözer diye tahmin ediyorum. Piyasada 100, 150, 300 ve 81 mg etkin madde içeren ecopirin tablet formu vardır. [ATTACH type="full"]739[/ATTACH] Sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar bu iki ilacı birlikte nasıl kullanmam gerekiyor. Bu yaşta Aspirin içmek sürekli sağlığa zarar verir mi? Doğru kullanım şekli nedir önerilerinizi bekliyorum. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Ecopirin kullananlar nelere dikkat etmeli
Alt