E
Erdenay
Üye
Merhaba arkadaşlar saçlarım her taraftan beyazladı özellikle yan taraflarım yaşıma göre aşırı şekilde beyzlama var yaşım 26 ilk olarak 21 yaşımda tek tük beyazlamalar oluşmaya başladı hızlı bir şekilde her tarafa doğru yayıldı aslında ilemde erken yaşta saç beyazlaması yoktur bende erken yaşta beyazlamalar oluştu sanırım iş, sınavlar, sosyal gayesi derken sıkıntı, stres kaynaklı olmuştur diye düşünüyorum. Bir de saç dökülmesini önlemek için proscar kullanmıştım ondan sonra sanki hızlandı gibime geldi bir daha da durmadı. Saçlarımı her 2 ayda bir saç boyasıyla boyarım saçlardan akması 2 ayı buluyor ancak diplerden beyaz çıktığı için saçlar kestirince belli olmaya başlar. Beslenmeme çok dikkat ediyorum artık özellikle vitamin eksikliği olmaması için taze besinler ek tablet vitamin kapsülü ve biotin, çinko kullanıyorum. Saç beyazlamanın önüne geçmek için sarımsaklı yoğurt, tahin gibi faydalı besinler tüketmek çok etkiliymiş. Kırlaşmayı kesin önleyen bir hap bulunması çok zor gibi. Her neyse bende saçları yıkarken aynı zamanda koyulaşma sınıf sağlayacak şampuan arıyorum edindiğim bilgiler doğrultusunda dexe şampuan ve Luis bien koatıcı şampuan varmış denemek istiyorum ancak kullanmadan önce kullanıcı yorumlarını okumak istedim. Bu tür saç beyazlığı gideren şampuan öneriniz var mıdır eczanede satılan saç siyahlatan şampuan öneriside olabilir. Piyasada bir çok farklı şampuan var. Kullanıp memnun kaldığınız varsa yazabilirseniz sevinirim.