B
Brogan
Üye
Arkadaşlar saç ekim yaptırmayı düşünüyorum şu an karar verme aşamasındayım saç ekimi forumlarında birçok arkadaşın sonuçlarına baktım kimisi memnun kimisi memnun değil aklımda bir iki yer oluştu bunların özellikle tüm sonuçlarına bakıyorum maddi olarak imkanım var ancak kafamı kurcalayan bir sorun var bazı arkadaşların saç ekimi sonuçlarına baktığında hepsinin çıkmadığını görüyorum yorumlarda da her saç ekimde mutlaka %10 fire kaybı olabileceğini söylüyorlar şimdi diyelim ki saç ekimi yaptırdık peki bu ekilen saçların tutmama ihtimali var mıdır çünkü bazı arkadaşların resimlerinde aynı yere ekim yaptıran bir arkadaşın sonuçları çok iyiyken yine aynı yere ekim olan bir arkadaşın sonuçları kötü oluyor ve şikayette bulunuyorlar siz bu durumu neye bağlıyorsunuz yani acaba ekim merkezinden mi kaynaklanıyor bizim bünyemizden mi kaynaklanıyor yoksa yanlış saç bakımı yanlış yapılmaktan kaynaklanıyor bununla ilgili bazı doktorların videosuna baktım ve yazılarını okudum ekilen saçların tutmama ihtimali yoktur ve tekrardan dökülmez diye açıklama yapmışlar sizce bu ne kadar doğru sizin yorumlarınız nedir bu konuda merak ettim.