F
Fahrettin
Üye
Arkadaşlar bu aralar losyon arayışım devam ediyor aranızda evocapil %5 Procapil içeren spreyi uzun süre kullanıp deneyen deneyim sahibi arkadaşlarımız var mı? Bu spreyi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum açıkcası ilk başlarda pek umudum yoktu ama baya etki ediyor özellikle saçlarımı kalınlaştırdı haftada 3 defa dermaroller ilede kullanıyorum etkisi dahada artıyor. Sprey içeriğinde procapil var kan dolaşımını hızlandırarak dht blockladıgını düşünüyorum açıkcası etkili ve yan etkisiz bir ürün.
Sprey içinde saç büyümesi uyarıcı Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinly Tripeptide-1, Vitaminler ( A,B1,B2,B5,B9 ), ProVitamin B5 , Vitamin E , Panthenol, Minareller ; (biotin, bakır, çinko, demir, kalsiyum), Doymamış yağ asitleri ( Omega 6,9 ) içermektedir.
Evocapil %5 procapil sprey zayıflamış kıl foliküllerini harekete geçirerek saç döngüsünün büyüme fazını uzatır.
Kullanan arkadaşlardan yorum yapacak olan var mı değerlendirelim. Uzun süreli kullanımda etkisi nasıl olur acaba düşünceleriniz nedir?
Sprey içinde saç büyümesi uyarıcı Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinly Tripeptide-1, Vitaminler ( A,B1,B2,B5,B9 ), ProVitamin B5 , Vitamin E , Panthenol, Minareller ; (biotin, bakır, çinko, demir, kalsiyum), Doymamış yağ asitleri ( Omega 6,9 ) içermektedir.
Evocapil %5 procapil sprey zayıflamış kıl foliküllerini harekete geçirerek saç döngüsünün büyüme fazını uzatır.
Kullanan arkadaşlardan yorum yapacak olan var mı değerlendirelim. Uzun süreli kullanımda etkisi nasıl olur acaba düşünceleriniz nedir?