Finasterid kullanımı 2 yıllık saçlarımın durumu

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Voleka
  • 1K Görüntülenme
  • 2 Yorum
V

Voleka

Üye
Arkadaşlar selam saçlarım 6 yıldır dökülüyor son 2 yıl önce açılmalar görülmeye başlanınca finasterid kullanmaya başladım 2 yıl oluyor ara ara dökülmeler hızlanıyor basen duruyor. Yaz aylarında dökülmeler de azalmalar var onca mevsim geçişlerinde artış oluyor. Proscar kullanmaya başladıktan önce saçlarım daha çok açıktı biraz gürleştirdi ama tam kapanmadı kullanmasaydım muhtemelen saçlarım daha kötü halde olabilirdi. Bu sürede gerileme olmadı bu seviyede kaldı halen kullanmaya devam ediyorum. Sizce artık saç ektirmenin vakti geldi mi yoksa tedaviye devam mı etmeliyim. Daha fazla ilaçların yararı olur mu sizce? Saçlarım doğuştan ince telli olarak uzuyorlar biotinde kullandım çok değişen olmadı ona göre yorum yaparsanız sevinirim iyi günler.

Finasterid kullanımı saç için.jpg

sacekimiforumu
P

Pua

Üye
Bence yaptır gitsin kardeşim, önlerin iyi gibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi
V

Voleka

Üye
Dökülenlerin kökleri ölümü tekra canlanma ihtimali var mı bilmiyorum asmede en yakın zamanda randevu alacam koray hoca bir görsün ekim diyorsa ekim yaparım fiyatınıda soracam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
63
Robots
14
Üst Alt