Fito Krem Kullanıcı Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Esra
  • 2K Görüntülenme
  • 3 Yorum
Esra

Esra

Üye
Üye
Fito Krem Kullanıcı Yorumları

Fito krem cilt üzerinde kaza sonucu oluşan yaralanmalar, çizikler, az derecedeki yanıklar, orta derecedeki sivilceler gibi hafif yaralanma kaynaklı durumların tedavisinde kullanılan bir kremdir. Bu kremi reçetesiz bir şekilde eczanelerden temin edilebilirsiniz ve yaygın olarak kullanılan bir kremdir. Cilt dokusunda oluşan tahribatı hücre yenileyici özelliği ile onarım yaparak dokunun kendini onarmasını sağlar. Cilt derisinin kendi kendini saoymasını sağlayarak kısa sürede belirtilerde iyileşmeler gösterir.

Fito kremi ilgili bölgeye günde 2 kez sabah ve akşam uygulama yapabilirsiniz. Cilt üzerine ince bir tabaka halinde kremi uygulayın 1 saat süreyle emilmesini bekleyin. Kullanım süresi 4 haftayı geçmemelidir. Kullanmadan önce kremin prospektüsünü okuyun. Doktora danışmadan kullanmanız önerilmez. Gereğinden fazla miktarda sürülmesi ilgili bölgenin kötüleşmesine neden olur. Yüzde uygulamalarda günde bir kez kullanmanız yeterlidir.

Fito Kremin Faydaları Nelerdir?

Özellikle vücutta çıkan iltihaplı sivilcelerin kurutulmasına yardımcı olur.

Sedef ve egzama gibi cilt hastalıklarının semptomlarını hafifletir, iyileşmesine katkıda bulunur.

Ciltteki hafif derecede yara ve yanık izlerini iyleşmesine yardımcı olur.

Cilt hücrelernim yenilenmesini sağlar dokunun yenilenmesini destekler.

Doğumdam sonra oluşan çatlakların izlerini geçirir.

Düzenli olarak kullanılırsa orta şiddette çıkmış sivilcelerin yok edilmesini sağlar.

Ameliyat kaynaklı yara izlerinin görünümünü daha az belirgin görünmesine yardımcı olur.

Suçiçeği izlerini geçirir.

Cildi nemlendime sağlar.

Dudak çatlaklarını giderilmesine destek olur.

El ve ayaklardaki kurulukları giderir.

Sünnet sonrası iyileşme sürecini hızlandırır.

Emziren annelerde meydana gelen meme başı çatlaklarını giderir.

Lazer epilasyonun ardından oluşan cilt tahrişini azaltılmasını sağlar.

Yaşın ilerlemesine bağlı olarak ortaya çıkan kırışıklıklar, ince çizgilerin görünümünü azaltır.

sacekimiforumu
R

REST

Üye
Saç dökülmesi için kullanılır mı acaba bu krem?

K

kelbey

Üye
Ben bi ara sivilceler için kullandım fazla etkisi olmadı başka krem kullanın tretin yada azelderm krem önerimdir

esrose

esrose

Üye
Doktor bana sivilce ilacından dolayı dudaklarım kuruduğu için yazdı ama fazlamı sürdüm bilmiyorum dengemi kaybettim acile gittim o gün doktor alerjik tepki olmuştur söylemişti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
63
Robots
7
Üst Alt