E
Erhan
Üye
Selamlar arkadaşlar hızlı zayıflamak için gilaburu suyunu içen var mı, benim kilo sorunum var ne yesem yarıyor derler ya aynen o şekilde su içsem yarıyor boyum 1.71 kilom 98 önceleri iştahım çok vardı çok hızlı yemek yerdim hızlı kilo alırdım şu an artık zayıflama rejimine başladım doktor zayıflamam gerektiğini söyleyince ben de uygun diyet arayışına başladım hayatımdan şekeri çıkardım kalorisi yüksek yemekleri azalttım aktarcı tavsiyesiyle gilaburu suyunu öğrendim. Gilaburu suyu zayıflamak için yardımcı olabileceğini söyledi çok fazla besin tüketmemem gerekiyormuş sabah öğle akşam bir bardak aç karnına gilaburu suyunu içersem düzenli olarak 6 ay sonra 4-8 kilo verebileceğini söyledi. Yanında bazı bitkisel kürler ve uygulamam gerekiyormuş limon suyu içmem tok tutacak hafif proteinli gıdalar, haşlanmış tavuk eti gibi besinler tüketmemin benim kilo almamı engelleyeceğini söyledi. Ailemde kilo sorunu var sanırsam bu durumda genetik çünkü benim arkadaşlarım zayıf olanlar ne kadar çok yemek yiyor ama kilo almıyorlar herhalde bu da genetiksel bir durum. Gilaburu suyunu iki şişe aldım kullanmaya başladım bugün 2 bardak içtim bakalım zayıflayacağım mı aranızda hızlı zayıflamak için bu suyu içenler var mı, herhangi bir yan etkisi sağlığa zararlı bir etkisini gördünüz mü bilgi verirseniz memnun olurum.