E
Ela
Üye
Merhaba değerli forum sakinleri son günlerde adını sıkça duyduğum bir ürün olan halalles şampuanlarını kullananlar aranızda var mı? Bir çok sitede yorumları okudum kullanan kişiler oldukça memnun kalmış çok iyi diyorlar ancak ben sizden gelecek yorumların daha gerçekçi olacağına inanıyorum. Lütfen kullananlar varsa nasıl sonuçlar aldığını paylaşabilir mi bizimle?
Ürün açıklamaları şu şekilde;
İçeriğinde bulunan lavanta özlü formülüne ek olarak lavanta yağı, kekik ve ısırgan özleri de eklenerek güçlendirilmiştir.
Kafa derisini derinlemesine temizler, kepek, kaşıntı, ve yağlanma daha geç olur.
Halalles şampuan içeriğinde toplam 25% organik madde, 97,04% doğal köken barındırır.
Halalles şampuan içinde GMO, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, sülfat, alkol, paraben, silikon, fenoksietanol, parfüm ve üre içermemektedir.
Ürün açıklamaları şu şekilde;
İçeriğinde bulunan lavanta özlü formülüne ek olarak lavanta yağı, kekik ve ısırgan özleri de eklenerek güçlendirilmiştir.
Kafa derisini derinlemesine temizler, kepek, kaşıntı, ve yağlanma daha geç olur.
Halalles şampuan içeriğinde toplam 25% organik madde, 97,04% doğal köken barındırır.
Halalles şampuan içinde GMO, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, sülfat, alkol, paraben, silikon, fenoksietanol, parfüm ve üre içermemektedir.