Mavi su ne kadar sürede etki eder?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Gizem
  • 477 Görüntülenme
  • 4 Yorum
G

Gizem

Üye
Arkadaşlar facebook da bir mavi suyu araştırma yapıyordum bir grupta kadın fotoğraf atmış ve saçının önü neredeyse tamamen dökülmüş, seyrelmiş ve bu mavi sudan almış. Bir çok kişi önermiş mavi su kullan diye. Etrafında kelken çok fazla kişinin saç çıkardığına şahit olmuşlar. Ama alırken dikkat etmek gerekiyor orjinal mavi su olması çok önemliymiş. Orjinal mavi su nereden bulabilirim var mi kullanan?

sacekimiforumu
Mina

Mina

Üye
bir şişe 250 tl ve 1 aylık kullanımı işe yaraması için 6 ay kullanmak gerekiyor, çalıştığım bir kozmetik dükkanı sahibi de kullanıyormuş işe yaradığını söyledi ne derece doğru bilemiyorum

H

haNzade

Üye
inanmayın şöyle şeylere sevgili bayanlar ne olur kelliğin seyrekliğin sebep olduğu nedenleri bulup onlara göre ağızdan vitamin ilaç almak daha işe yarar diye düşünüyorum.

E

EmreKR

Üye
Sevgili arkadaşlar kullanmayın şunu, içinde aşırı doz finasterid ve minoxidil var muhtemelen, belli bir süre çıkar bırakınca dökülür içinde ne olduğu yazmıyor değil mi? Belliki minoxil karışımı bişey yapmışlar yoksa saç çıkarması imkansız

Synergy

Synergy

Üye
Sevgili arkadaşlar kullanmayın şunu, içinde aşırı doz finasterid ve minoxidil var muhtemelen, belli bir süre çıkar bırakınca dökülür içinde ne olduğu yazmıyor değil mi? Belliki minoxil karışımı bişey yapmışlar yoksa saç çıkarması imkansız
Yüksek doz finasterid katamazlar öyle olsaydı fiyatı ikiye katlanırdı saf toz hammaddesi bile pahalı, katsalar bile 4-5 ay gibi sürede saç çıkarması çok zor yüksek ihtimal içeriğindeki maddeler minoxidil + finasterid belkide etinil estradiol bulunuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
19
Robots
7
Üst Alt