A
Aydın
Üye
Minoxidili diyelim ki bir buçuk yıl kullandım mevcut saçım 10k kullandıktan sonra saçlarım 12k oldu, sonra minoxil erkisini kaybedince geri 2k mı dökülüyor yoksa hiç başlamadan bu bir buçuk yılda kaybedilecek olan saçlarmı giderdi yoksa 5-6 k yamı düşer. Başlayınca hiç bırakmamak mı gerekiyor. Okuduğum yorumlarda var olan saçı koruyor çıkanlar sonradan dökülüyor yazılmış 2 yıl sonra beter oldu diyende var.
Yaşım 24 sadece xpecia tablet ve minoxidil kullanıyorum finasterid düşünmüyorum şuan. İlerleyen günlerde fotoğraf yüklecem konuya. Saçı 3 numara kestirdim dermaroller birlikte minoxil uzun yıllar kullanmayı planı yapıyorum.
Şampuan olarak ne önerirsiniz özellikle dökülmeleri önlemeye yardımcı olan bir şampuan kullanmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Yaşım 24 sadece xpecia tablet ve minoxidil kullanıyorum finasterid düşünmüyorum şuan. İlerleyen günlerde fotoğraf yüklecem konuya. Saçı 3 numara kestirdim dermaroller birlikte minoxil uzun yıllar kullanmayı planı yapıyorum.
Şampuan olarak ne önerirsiniz özellikle dökülmeleri önlemeye yardımcı olan bir şampuan kullanmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.