P
Paetzold
Üye
Merhaba arkadaşlar, 4 senedir saçlarımda dökülme sorunuyla uğraşıyorum bugüne kadar bir çok losyon, vitamin kullandım faydası olmadı. Saçlarımda ki seyrelmeler devam ediyor ve bu beni günlük yaşantımda psikolojik olarak etkilemeye başladı. Bi süre farklı saç bakım ürünleri kullandım fakat pek işe yaradığı söylenemez. En son minoxil kullandım daha çok dökülmeye sebep oldu. Forumda saç ektirme muhabbetlerine bakmak istedim. Doktoruma saç ektirmek istediğimi söyledim önermedi ileride dökülmeler devam eder ikinci ekime gitme durumu olur diye şimdilşk önermedi. Saç analizi yaptı bana ve analiz sonucunda saç ektirmeme gerek olmadığını PRP tedavisinin dökğlmeyi önleyeceğini işe yarayacağını söyledi. Haftaya pazartesi PRP tedavimin ilk seansına gideceğim. Daha önce prp yaptıranların hallerini gösterdi gözle görülür bir iyileşme vardı saçlarında koyulaşma olmuş ve ikna oldum açıkçası. Sizler arasından daha önce PRP tedavisi yaptırmış ya da bu konuyla alakalı bilgi sahibi olan biri var mıdır ? İşe yarar mı bu tedavi yorumlarınızı bekliyorum.