Revizyon saç ekimi için öneri

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Anıl
  • 267 Görüntülenme
  • 1 Yorum
A

Anıl

Üye
Arkadaşlar herkese hayırlı günler. Daha önce ekim yaptırmıştım ancak bu siteden haberdar değildim bilgisiz olduğum için malesef saç ekim mağduru oldum. Keşke bu siteyle daha önce karşılaşsaydım. Ekilen saçlarımın bir çoğu döküldü ve saç çizgim hiç doğal durmuyor aralardada boşluk olduğu için kafamı hep makinaya vurup geziyorum uzayınca çim adam gibi oluyorum. Malesef psikolojim bozuldu. 2. Revizyon ekimi düşünüyorum artık saçlı olmaktan vazgeçtim tek derdim saç ektirdiğim belli olmasın doğal dursun yeter. Siz tecrübeli arkadaşlarımdan ikinci düzeltme ekimi için neresi işinde iyidir en iyi nereye gidebilirim diye öneri almaya geldim ve revizyon ekimlerinde ön çizgiye ekilen saçların yerinden çıkarılıp tekrar kullanıldığını söylediler doğrumudur. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler.

sacekimiforumu
A

Alahan

Üye
Eğer greft yönü diğer saçlarla aynı değilse düzeltmek için tekrar ekilebilir ama ikinci kez yeni yerlerine adapte olurlar mı orasını bilemem tekrar donör bölgeden yada göğüsten kıl alabilirler en iyisi iyi bir merkezle görüşün derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
17
Üst Alt