Saç ekimi mi tedavi mi yaş 26

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Sweak
  • 125 Görüntülenme
  • 0 Yorum
S

Sweak

Üye
Herkese selamlar arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır saç dökülmesi ile mücadele ediyorum bugüne kadar birçok vitamin losyon serum ilaç kullandım bunların arasında işe yarayan sadece proskar ve minoksil Forte oldu yanında ek destek olması için medobiotin 5 mg kullandım 2 yıl boyunca saçlarımı korumayı başardım ama artık iş hayatından dolayı ilaç kullanmakta zorlanıyorum ve proskar yan etkileri çoğaldığı için devam etmek istemiyorum saç ekimi yaptırmak istiyorum ancak çekincelerim var sizce tedaviye devam mı etmeliyim yoksa iyi bir merkez bulup saç ekimi yaptırmalı mıyım ancak bazı arkadaşlar saçların ileride döküleceğini ve ikinci bir Ekim yapılacağını söylediler bu durum benim kafamı karıştırıyor sizce hangi seçeneği seçmem gerekir cevap verirseniz teşekkürler.

sacekimiforumu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
62
Çevrim içi ziyaretçiler
33
Toplam ziyaretçi
95
Robots
24
Üst Alt