Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Ekimi Forum
Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası Sorular
Saç ekimi sonrası 8. Gün kafaya darbe almak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Lebron32" data-source="post: 4894" data-attributes="member: 826"><p>Arkadaşlar herkese merhaba uzun araştırmalar sonucunda saç ekimi olmaya karar verdim en sonunda alanında uzman bir yere ekim yaptırdım 3800 greft ekim oldu tepe bölgesi ve ön çizgiye ekim yapıldı şuan 9. güne girdim dün çok dikkat etmeme rağmen kafamın tepe bölgesini arabadan inerken hafif şiddette üstte çarptım hafiften sürtünme yaparak biraz baskı oldu bu durum canımı çok sıktı o kadar dikkat ettmeme rağmen yinede oluyor. Neyse kanama olmadı ama ağrı bayağı oldu zonglama gibi hissettim. Bu durumu doktora sorduğumda cevabı "o çarptığın bölgenin hangi alana etki edeceği belli olmaz ön tarafa bile etki edebilir" dedi. Şimdi bu cevap ne anlama geliyor dünden beri kafaya taktım. Şimdi çarpmada ön tarafa etki edebilir ne demek oluyor. Sizce kanama olmayan hafif bir çarpmanın etkisinin tepe bölgesinden ön tarafa kadar etki etmesi hakkında yorumlarınız benim icin cok degerli arkadaslar lutfen yorum yazın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lebron32, post: 4894, member: 826"] Arkadaşlar herkese merhaba uzun araştırmalar sonucunda saç ekimi olmaya karar verdim en sonunda alanında uzman bir yere ekim yaptırdım 3800 greft ekim oldu tepe bölgesi ve ön çizgiye ekim yapıldı şuan 9. güne girdim dün çok dikkat etmeme rağmen kafamın tepe bölgesini arabadan inerken hafif şiddette üstte çarptım hafiften sürtünme yaparak biraz baskı oldu bu durum canımı çok sıktı o kadar dikkat ettmeme rağmen yinede oluyor. Neyse kanama olmadı ama ağrı bayağı oldu zonglama gibi hissettim. Bu durumu doktora sorduğumda cevabı "o çarptığın bölgenin hangi alana etki edeceği belli olmaz ön tarafa bile etki edebilir" dedi. Şimdi bu cevap ne anlama geliyor dünden beri kafaya taktım. Şimdi çarpmada ön tarafa etki edebilir ne demek oluyor. Sizce kanama olmayan hafif bir çarpmanın etkisinin tepe bölgesinden ön tarafa kadar etki etmesi hakkında yorumlarınız benim icin cok degerli arkadaslar lutfen yorum yazın. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Ekimi Forum
Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası Sorular
Saç ekimi sonrası 8. Gün kafaya darbe almak
Alt