Saç ekimi sonrası iğne batma hissi

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Erdal
  • 384 Görüntülenme
  • 1 Yorum
E

Erdal

Üye
Merhaba arkadaslar donör bölgede iğne batma karıncalanma ara ara keskin sızlama, kaşınma , kuruluk oluyor. Bepanthol losyonu kullanıyorum iyi geliyor ama yine de devam ediyor. Bunlar kac gune kadar geçer. Saç ekimi yaptıralı 6 gün oluyor. Bunlar beni uyutmuyor özellikle akşamları artıyor.

Bir de ilk yıkamayı yaptım bugün yıkama üzerinden 4. gün geçti. Hafif kabuk atmış ama temizlendiğini nasıl anlayacam. Şimdiden yorumlarınız için tesekkurler. Hersey gönlünüzce olsun.

sacekimiforumu
N

neu84

Üye
Saç ekimi olan yerlerde batma ağrı hissi 15-20 güne kadar sürebilir, kabuklar için de herkes gibi ben de bepanthol krem önerebilirim özellikle yıkamadan yarım saat önce kabukların üzerine sürersen nemlendirme sağlar, kabuk dökümüne ve kuruluk hissine çok faydası olacaktır. Tamamen temizlenmesi ise 10. günü bulacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3
Robots
5
Üst Alt