Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Saçım çok kaşınıyor ve dökülüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="EmreYildiz" data-source="post: 2687" data-attributes="member: 676"><p>Yahu genetik olarak bir dökülmem yok. Ailemde kel olan yok. Aslında öyle kafamı yastığa koyduğumda falan da dökülme yok ama saçımı ne kadar yıksam ne kadar temiz de olsa hem kaşınıyor çok hem de duştan çıktığımda havluyla kafamı kurularken sürekli saçlar geliyor havluya baktığımda saç çok saç görüyorum. Sabah kalktığımda kaşıntılar başlıyor kepek dökülüyor. Bence kaşıdığım için kopan saçlar da havluya geliyor olabilir. Buradan edindiğim bilgiler doğrultusunda nizoral şampuan kullandım fayda verdi biraz ancak tamamen geçirmedi yani çok ciddi bir durum görmediğim için dermatolo'ğa da gitmek istemiyorum yani kaşıntıları dökülmeleri azaltmak için vitamin ya da şampuan krem olarak ne önerirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EmreYildiz, post: 2687, member: 676"] Yahu genetik olarak bir dökülmem yok. Ailemde kel olan yok. Aslında öyle kafamı yastığa koyduğumda falan da dökülme yok ama saçımı ne kadar yıksam ne kadar temiz de olsa hem kaşınıyor çok hem de duştan çıktığımda havluyla kafamı kurularken sürekli saçlar geliyor havluya baktığımda saç çok saç görüyorum. Sabah kalktığımda kaşıntılar başlıyor kepek dökülüyor. Bence kaşıdığım için kopan saçlar da havluya geliyor olabilir. Buradan edindiğim bilgiler doğrultusunda nizoral şampuan kullandım fayda verdi biraz ancak tamamen geçirmedi yani çok ciddi bir durum görmediğim için dermatolo'ğa da gitmek istemiyorum yani kaşıntıları dökülmeleri azaltmak için vitamin ya da şampuan krem olarak ne önerirsiniz. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Saçım çok kaşınıyor ve dökülüyor
Alt