Saçımındoktoru forum sitesinden geliyorum

B

Breyan

Üye
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi bir yıldır saçımındoktoru forum miracle sitesindeydim ancak orada aradığımı bulamayıp başka sitelere bakarken tesadüfen burayı keşfettim forumu biraz gezdim yeni bilgiler losyonlar gördüm. diğer bir saçekimi forumu daha var orasıda hep saç ekimiyle alakalı bilgiler sonuçlar var ben saç tedavisi uygulamak istiyorum şimdilik saç ekimi yaptırmayacam. Herneyse soruma gelecek olursam benim yaş 24 saçlarım yeteri kadar var ancak olanları kafada tutmak için mutlaka doğal bir yolu olduğunu düşünüyorum. Daha önce karaciğer yetmezliği hastalığı yaşadığım için bu sorunu doğal tedavilerle yenmiş birisi olarak %100 saç sorununun da doğal yollarla olacağını düşünüyorum. Bana bünyeme zarar vermeyecek olan bir tedavi önermenizi istiyorum. Buradan tavsiyelerinizi bekliyorum.

sacekimiforumu
C

Cooper

Üye
Hoşgeldiniz foruma hayırlı olsun hocam forumda aradığınızı bulma ve güzel vakit geçirme dileklerimle.

Y

Yanke

Üye
Her gün bir bardak nane çayı için, 5 mg biotin ve saw palmetto içeren bir tablet kullan. Eğer çok dökülmen varsa procapil, yada minoxil sprey 2 güne 1 kullanabilirsin.

Y

Yeniçeri

Üye
Kafein ve arginine karışımı losyonu deneyin hormon etkileşimi bulunmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
B

Breyan

Üye
Kafein ve arginine karışımı losyonu deneyin hormon etkileşimi bulunmuyor
Hocam kafein arginine losyon yapmasını bilmiyorum müsait zamanım yok bana hazırlayıp ücretiyle gönderir misiniz?

Y

Yeniçeri

Üye
Hocam kafein arginine losyon yapmasını bilmiyorum müsait zamanım yok bana hazırlayıp ücretiyle gönderir misiniz?
Hocam forumda yapanlar var onlara sorun bende başkasından aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
7
Üst Alt