Yasmina
Üye
Selam kızlar benim karım ve kalça bölgemde bayağı çatlaklarım var özellikle basen tarafında uzun şekilde çizgi yatay şeklinde bayağı belli olmaya başladı. Çatlakları gideren krem arayışı içindeyim irkaç tane krem kullandım ama İsmet etkisini görmedim. Eskiden kalma çatlaklarım da var biraz daha kilo aldığım için diyet yapmıştım dengesiz bir şekilde kilo verince hepsi ortaya çıktı şimdi. Bir de beyaz çizgiler halinde gözüküyor özellikle yazıları cilt esmerleşince hepsi net bir şekilde gözükmeye başlıyor.
En son olarak çatlaklar için babe çatlak kremi aldım çok işe yaradı kırmızımsı renkteydi ve çok iyi geldi kızarıklar gözle görülür şekilde kısa sürede azaldı bide cildimi pamuk gibi yapıyor. Kremin kullanım şekli üstünde bi üç ay kullanılması gerektiği yazıyor ben kullanmaya başlayalı daha 2 hafta oluyor ümitliyim bakalım devam ediyorum.
En son olarak çatlaklar için babe çatlak kremi aldım çok işe yaradı kırmızımsı renkteydi ve çok iyi geldi kızarıklar gözle görülür şekilde kısa sürede azaldı bide cildimi pamuk gibi yapıyor. Kremin kullanım şekli üstünde bi üç ay kullanılması gerektiği yazıyor ben kullanmaya başlayalı daha 2 hafta oluyor ümitliyim bakalım devam ediyorum.