Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Vitaminler
Saw Palmetto Saça Faydaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="fantastik78" data-source="post: 1033" data-attributes="member: 274"><p>Dostlar, selamlar saç için saw palmetto hangi ürün kullanılmalı? Yağ asit ve toz kapsül içeren ürünler var. Yağ kapsülü olnan 160 mg toz kapsül olan 320 mg diyor. Pr. Server Serdaroglu bana byopecia multiplex önermişti ve içinde 200 mg saw palmetto vardı.</p><p></p><p>Bir ürün buldum bir tabletinde 500 mg saw palmetto var. Sizce 500 mg mı alayım yoksa tableti bölüp 250 şeklinde mi alayım günlük? </p><p>Ayrıca sürekli mi kullanılmalı yoksa belli süreler kullanıp ara mı verilmeli? Minoxidil ile birlikte biotin ve saw palmetto kullanmak istiyorum üçü birden daha etkili sonuç verebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fantastik78, post: 1033, member: 274"] Dostlar, selamlar saç için saw palmetto hangi ürün kullanılmalı? Yağ asit ve toz kapsül içeren ürünler var. Yağ kapsülü olnan 160 mg toz kapsül olan 320 mg diyor. Pr. Server Serdaroglu bana byopecia multiplex önermişti ve içinde 200 mg saw palmetto vardı. Bir ürün buldum bir tabletinde 500 mg saw palmetto var. Sizce 500 mg mı alayım yoksa tableti bölüp 250 şeklinde mi alayım günlük? Ayrıca sürekli mi kullanılmalı yoksa belli süreler kullanıp ara mı verilmeli? Minoxidil ile birlikte biotin ve saw palmetto kullanmak istiyorum üçü birden daha etkili sonuç verebilir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Vitaminler
Saw Palmetto Saça Faydaları
Alt