L
Limasi
Üye
Arkadaşlar bazı forumları dolaşırken bir kaç önemli yan etkiler oluştuğunu okudum. İki günde bir dutasterid alarak müthiş saç çıkışı sağlayan kimseler olduğunu gördüm. Ben 2 yıldır kırkland minoxidil kullanıyorum. Ayrıca bir doktorun makalesini okudum. Dutasteridin 4 hafta boyunca her gün alınması gerektiğini ve sonraki süreçte haftada iki kez almanın dökülmeleri önlemek için yeterli olacağını söylüyor. Sizlere sormak istediğim şu;
Haftada bir kez 0.5 mg yani bir kapsül dutasterid alsak orta veya uzun vadede fayda ve yan etki açısından nasıl bir süreç bizi bekler? Haftada bir kez almanın bile (minoksidil ile birlikte kullanımı) faydalı olacağını düşünüyorum. Peki haftada bir veya 10 gunde bir avodart kullansak sizce yan etki yapar mı? Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Haftada bir kez 0.5 mg yani bir kapsül dutasterid alsak orta veya uzun vadede fayda ve yan etki açısından nasıl bir süreç bizi bekler? Haftada bir kez almanın bile (minoksidil ile birlikte kullanımı) faydalı olacağını düşünüyorum. Peki haftada bir veya 10 gunde bir avodart kullansak sizce yan etki yapar mı? Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?