L
lastmorn
Üye
Üye
Geçen ağustos eylül ayında estradiol losyonu kullanmaya başladım. Saç açıklığım önlerde hızlanmaya başlamıştı vertex bölgemde hızlı bir şekilde açılma oluştu. Önceleri minoxidil ve finasterid kullandım. Minoxilm%5 10 yıl boyunca kullandım ilk başlarda yoğun dökülme yapmıştı daha sonraları ise tüm saçlarımda olumlu etkilerini gördüm ilk kullanımda 12. Ayın sonunda çok güzel sonuçlar elde ettim. Proscar ilacınıda günün aynı saatinde 1 mg olarak akşamları kullandım. Saçlarımı 10 yıl boyunca korumayı başardım. Ancak genetik saç dökülmesi için finasterid sürekli kullanılamıyor. Minoxilde ilk kullanıldığı gibi etki etmiyor etsede saçları döküyor döngü falan toparlanması aylar alabiliyor. Bu forumdaki estradiol losyonu denemeye karar verdim. İlk başlama tarihim eylül ayı ve sürekli her ay sonuçlarını izledim. İlk defa minoxil harici saç çıkartan bir losyon olduğunu anlamış oldum. Vertex bölgem neredeyse kapanmak üzere önlerimde kalınlaşma etkileri artarak devam ediyor. Kullanmak isteyen arkadaşlara önerim sürekli ve düzenli kullanım gerektiriyor. Sabırlı olmak lazım hemen saç çıkartmıyor ancak etkileri giderek artıyor. Dermaroller ile kullandım normal kullanmayın emilmesi zor oluyor. İlk başlama ve son resimleri ekledim yorumlarınızı bekliyorum.
Losyona başlamadan önceki durum
Ocak ayı resimleri
Losyona başlamadan önceki durum
Ocak ayı resimleri