Y
Yavuz
Üye
Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım saçlarımda son zamanlarda incelmeler dökülmeler oluşmaya başladı babamın kel olması nedeniyle dökülme korkusu yüzünden finasterid kullanmaya karar verdim. Saçlarımın eski haline gelmesi için ilk 2 ay her gün 1/4 diğer günler 3 günde 1 tana olarak kullanmayı düşünüyorum. Fakat forumda ki tecrübeli arkadaşlara danışanacağım bir kaç konu olacak.
Proscar tablet saç için etkisi nasıl, kalite olarak bunu mu yoksa dutasterid mi önerirsiniz?
Finasterid kullanan kişilerin yorumlarını okuduğumda saçlarında seyrelmeler oluştuğunu yazmışlar bende de ön çizgiyi daha çok bozar mı?
İlacı kullanmaya başladıktan ne kadar zaman sonra fayda sağlar?
İncelmiş saçlara eskisi gibi kalite artışı sağlar mı? Finasterid eczaneden reçetesiz alınabilir mi?
Herkesten yorum bekliyorum. Cavaplar için şimdiden teşekkürler.
Proscar tablet saç için etkisi nasıl, kalite olarak bunu mu yoksa dutasterid mi önerirsiniz?
Finasterid kullanan kişilerin yorumlarını okuduğumda saçlarında seyrelmeler oluştuğunu yazmışlar bende de ön çizgiyi daha çok bozar mı?
İlacı kullanmaya başladıktan ne kadar zaman sonra fayda sağlar?
İncelmiş saçlara eskisi gibi kalite artışı sağlar mı? Finasterid eczaneden reçetesiz alınabilir mi?
Herkesten yorum bekliyorum. Cavaplar için şimdiden teşekkürler.