A
Asiye
Üye
Merhaba kızlar ben de herkes gibi ayın belirli günlerinde sivilce problemleri ile uğraşıyorum o kadar çoğalıyor ki bazen cildiyeye gitmek istiyorum ama bazen de geri vazgeçiyorum çünkü ilaçları falan verecek aynı şeyleri söyleyip gönderecek diye. Daha önceden azelderm, imex krem kullandım kurutması için işe yaradı mı biraz yaradı iltihaplı sivilcelerimi azalttı ama yeni sivilce çıkmaların önüne geçmiyor yeni sivilceler çıkıyor. Daha önce dermalifenin çinko oksit kremini kullanmıştım fakat şu an eczanelerde bulmakta zorlanıyorum birkaç eczaneye sordum hiçbirinde yok dediler. Onun yerine hametan kremin işe yarayacağını söylediler Bu da aynı görevi görüyormuş daha çok memnun olurum diye önerdiler. Ben de eczacı arkadaşın tavsiyesi ile deneme amaçlı aldım kullanmaya başladı 2 hafta oldu şu an daha hiç etkisi olmadı. İltihaplı sivilceleri sıkıyorum üzerine sürüyorum leke olmasın diye ama yine aynı lekeler ağrımalar oluşuyor. Hametan krem nasıl kullanılıyor bu sivilceleri nasıl kurutuyor aranızda bu kremi kullananlar var mı düşüncelerini belirtirse çok sevinirim.