Serum günde 2 defa saçlara sürülüyor . Akşamları dermaroller yapıyorumNedir bu ürün nasıl kullanılıyor serum mu dermaroller tarzı bişey mi? Kaç ay kullandınız?
Çok iyi 5. Şişeyi kullanıyorum şuan biraz dökülme var şuan dökülmeyi durduracak birşey lazım onu araştırıyorum günlük 30 40 tel dökülüyor normalde hiç saç gelmezdi elimi attığım daEtkisi nasıl hocam ne durumdasınız? içeriğinde neler var
Çok iyi 5. Şişeyi kullanıyorum şuan biraz dökülme var şuan dökülmeyi durduracak birşey lazım onu araştırıyorum günlük 30 40 tel dökülüyor normalde hiç saç gelmezdi elimi attığım da
Çok iyi 5. Şişeyi kullanıyorum şuan biraz dökülme var şuan dökülmeyi durduracak birşey lazım onu araştırıyorum günlük 30 40 tel dökülüyor normalde hiç saç gelmezdi elimi attığım da
valla döngüyse bile eski haline döndükten sonra toparlaması nasıl olur bilmiyorum minox gibi işliyorsa bence hiç iyi değilGüzel çıkış yakalamışsınız. Şuan yaşadığınız dökülme döngü olmasın?
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.