E
Eros
Üye
Geçen halı saha maçına gitmiştin arkadaşla çarpışma sonucu elimin bileğimin üstüne düştüm düştükten bir gün sonra çok bir şişlik yoktu Ancak bir gün sonra bu bileğimin kolumun bileğine yakın tarafında böyle 4 santim büyüklüğünde bir şişlik oluştu hafif de ağrıma yaptı doktora gitmeye pek gerek duymadım Yani elimi hafif öne büktüğümde ağrı yapıyor internette araştırdım en etkili diclactive jel buldum etkin maddesi olarak diklofenak dietilamonyum şişlikleri kısa sürede geçiriyormuş.
Diclactive jel kullanım alanları şunlarmış;
Burkulma, ezilme, incinme gibi kazalar ya da spor yaralanmalarının neden olduğu ağn, iltihaplanma ve şişmede, yumuşak doku zedelenmesi, bölgesel romatizma hastalıklarında kullanılır.
Bu kremi burkulma şişme için daha önceden kullananlar var mı faydasını gördünüz mü ya da başka önerebileceğiniz bir krem var mı şişlik ve ağrıyı gidermek için?
Diclactive jel kullanım alanları şunlarmış;
Burkulma, ezilme, incinme gibi kazalar ya da spor yaralanmalarının neden olduğu ağn, iltihaplanma ve şişmede, yumuşak doku zedelenmesi, bölgesel romatizma hastalıklarında kullanılır.
Bu kremi burkulma şişme için daha önceden kullananlar var mı faydasını gördünüz mü ya da başka önerebileceğiniz bir krem var mı şişlik ve ağrıyı gidermek için?