A
Arkeolog
Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 aydır günde 1 mg proscar finasterid arıyorum minoxidil kullanmaya da başlamıştım ilk 5 ay bildiğiniz üzere ön bölgelerde biraz seyrelme yaptı tabii biraz bayağı bir açıklık oluştu ben de düzenli olarak kullanmaya devam ettim 6 ayın sonunda bayağı bir etkisini gördüm özellikle önlerdeki açıklar yok oldu gürleşme, tepedeki seyreklikler sıfıra indi saç dökülmesi ciddi oranda azaldı tepemde de az bir şey açıklık vardı o da kapandı şimdi şakaklarımın yanlarında ki açıklıklarda tüylenmeler var ancak burada tüylerim hafif derecede uzama yaptı termal saç haline gelemedi proscarı 1 mg değil de 2 mg ya da 5 mg olarak kullansak şakaklarda uzanmayan saçları çıkartır mı yani okuduğum yorumlarda genelde arasında %10'luk gibi bir fark var diyorlar bu da yani 5 mg kullanmaya değmez gibi anladım ama yine de bir sormak istedim 5 mg proscar kullansak minoxil ile beraber sizce de daha etkili olmaz mı dht'yi daha fazla inhibe etmez mi ara sıra da konazol şampuan kullanıyorum 3 güne bir bazen ketoral krem şafaklara uyguluyorum azelderm krem de sürüyorum ek olarak biotin de alıyorum finasterid 1 mg yada 5 mg kullanımı arasındaki fark ne kadar olur sizin fikirleriniz nedir merak ettim.