A
Atilla94
Üye
Selam arkadaşlar minoxidil spectral dnc kullanalı 1 yılı devirdim ve harika sonuç aldım ancak etkisi azaldı saçlarımda azda olsa dökülmeler var. Daha fazla minoxil sipariş etmemeye karar verdim zaten 1 yıl 5 aydır sadece saç dökülen bölgelere sürüyordum, çıkan saçlarımı korumak için dht önleyici losyon kullanmak istiyorum. Yurt dışında yaşadığım için bir çok ürünü ulaşmada sıkıntı yaşamıyorum. Ru58841 solüsyon satılıyor burda fiyatı uygun. 1 yıl süreyle bunu kullanmayı düşünüyorum inşallah ters bi etki yapıp çıkan saçlar dökülmez.
Öncelikle sormak istediğim ru58841 toz halinde mi yoksa solüsyon olarak mı önerirsiniz? Almanca saç forumlarında ve hairlostalk forumunda ru58841 çok popüler ürün ama çoğunluk toz şeklinde kullanıyor.
Ürünün linki
Öncelikle sormak istediğim ru58841 toz halinde mi yoksa solüsyon olarak mı önerirsiniz? Almanca saç forumlarında ve hairlostalk forumunda ru58841 çok popüler ürün ama çoğunluk toz şeklinde kullanıyor.
Ürünün linki
RU58841 Solution 30ML (99%+ purity) - Anagen Inc
RU58841 Solution 99%+ Pharma-grade Quality, Stable at room temperature, Third-Party Tested, Free Shipping | Anageninc.com ✔️
anageninc.com